Küçük Şeyler- 4 / Eşitler Evi

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Küçük Şeyler- 4 \/ Eşitler Evi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,594 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Küçük Şeyler- 4 \/ Eşitler Evi
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Prof. Dr. Üstün Dökmen, 'Küçük Şeyler' dizisinin yeni kitabı
Eşitler Evi'nde şu konuları irdeliyor:

-Ailede ve işyerlerinde esaret
-Kölelikten kulluğa, kulluktan kurtuluşa
-Esirler evinden eşitler evine
-Çağdaş kölelik: Kredi kartı köleliği
-Geçmişlerine bağımlı çiftler
-Erkeğe abartılı değer vermenin, ona ve topluma zararları
-Bastırılmış korkular
-Erkeğin kadına yönelik öfkesi
-Kadının kadına baskısı

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kitabı duydum,daha doğrusu arkadaş almış onun bitirmesini bekliyorum,kendi biraz yorum yaptı ama ben okumadan değerlendirmek istemiyorum çünkü Üstün Dökmen'in yazılarını beğeniyorum,teşekkürler

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Eminimki yine çok güzel çözümlemeler yapmıştır insana dair. Bundan önceki çoğu kitabını severek okudun bunuda mutlaka okuyacağım bilgilendirme için teşekkürler Su perisi :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Önceki kitaplarını okurken  aldığım keyfi alamadım,güzel tespitleri var ama mutlaka okunmalı diye düşünmüyorum.teşekkürler

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Belki de bu tarz kitaplar, birbirinin devamı ve tekrarı olduğu için olabilir Ebru.
Çünkü belirli bir şeyden sonra aktarılan aynı şeyler oluyor hemen hemen.
Ki bende çok severek okurum Üstün Dökmen kitaplarını ama "küçük şeyler" serisi bu şekilde devam ediyor sanırım :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Gülşah' Alıntı:
Belki de bu tarz kitaplar, birbirinin devamı ve tekrarı olduğu için olabilir Ebru.
Çünkü belirli bir şeyden sonra aktarılan aynı şeyler oluyor hemen hemen.
Ki bende çok severek okurum Üstün Dökmen kitaplarını ama "küçük şeyler" serisi bu şekilde devam ediyor sanırım :)
bilmiyorum ben daha öncekileride okumuştum  ama bu sefer ki kitabında seçtiği konu ve gözlemleri pek ilgimi çekmedi diyebilirim

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sorunlarımızın esas çözüm yolu kendimizi özenti ve gösterişten uzak  burjivazinin dışında tutmakla başlar..
  Dolayısıyla küçük şeylerden' büyük şeylere nasıl kavuşacağımızı daha iyi görüp kavrayacak.
Daha gerçekçi mücadele yollarını bulacağız diye düşünüyorum ama kitabı okuyabilseydim çok daha içerikli yorum yazardımya neyse..
Tanıtım için teşekkürler..