Köpeğe...

• Konbuyu başlatan asukaki
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde asukaki tarafından oluşturulan Köpeğe... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,414 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Köpeğe...
Konbuyu başlatan asukaki
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon

Eskişehir’de vatandaşların ihbarı üzerine polis, saat 03.45 sıralarında Odunpazarı İlçesi Gökmeydan Mahallesi’ndeki Özbek Çocuk Parkı’na gitti. Polis, evli ve 3 çocuk babası işsiz Mustafa K.’yı (47) bir sokak köpeğine tecavüz ederken yakaladı.
Karakola getirilen ve ifadesi alındıktan sonra Kabahatler Kanunu’na göre 150 TL para cezası yazılarak bırakılan Mustafa K., “Uzun süredir eşimden ayrı olarak yaşıyorum. İşim de yok. O gece son param ile bir bira alarak parkta içtim. Bu sırada yanıma boz bir dişi köpek geldi. Köpek bana ilgi gösterince, kendimi tutamadım. Onunla ilişkiye girdim” diye konuştu.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Yahu; böyle insanlar nasıl var ya da bu tip insanlar artık ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan desem üzülüyorum hayvan desen hayatta olmaz. Aklı kullanamayınca ne diyeyim bilemedim. Yorum yapamıyorum hiç bir şey diyemiyorum. Biri ineğe biri ata biri köpeğe o değil biri damacana artık abazanlığın geldiği son noktamı demeliyim ne demeliyim bilemedim. Ben olsam onu kabahatlar konununa göre atarım köpeklerin arasına olmadı ders alsın diye erkek köpeklerin bakımını üstlensin 1 ay görsün o zaman. Gerçi bunu yapan insandan her şeyi beklersin. Allah korkusu kalmamış artık. Ne diyelim. Hayretlerim şaştımı denirdi...

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Hadi canım ordan olamaz yaa !! Daha neler duyacağız kimbilir . Bu ve bunun gibilerinin köpeklere ve diğer şeylere yaptıklarını ,tam tersini kendilerine yaptırtmak lazım ! Bak bakalım bir daha kalkışıyormu böyle işlere ... Hey Allahım ya

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Şaşırmadım, daha da kötü günler göreceğiz. İnsanoğlu doyumsuz, iradesiz ve hertürlü pisliğe doymuş, yeni arayışlar içine girmiş. Battıkça batıyorlar. Ancak benim de düşüncem bu tarz insanlara tam tersini yapacaksın diyeceğim o bile kar etmez ama  :-X

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
 Gereksiz tiksinti verici bir konuydu ama yorum yapmadan geçemeyeceğim.
Doyumsuz ,iradesiz,hertürlü pisliğe doğmuş insanlar vardiye onurlu yaşam süren onca insanı görmezden gelmek ve ruhsal bozukluğun bir göstergesi olan sapıklar ile aynı kategoride değerlendirmek yanlıştır.!

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Dediğim gibi abazanlığın son naktosına ulaştı insanoğlu. Aslında tarihten bilinir kazıklı voyvodo göndereceksin bunları yanına

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Birde eskişehir... Kafa şehirden de eski demekki. Kınım kınım kınıyorum...  Yetmez ama  ne yapayım.  Her yanımız heteroseksüel kaynıyor... "Korkuyorum anne, al beni içine... Alışamadım anne al beni yine" Bknz: Yaşar Kurt...