Malesef ki seninle aynı fikirde değilim arkadaşımUNKAPANI' Alıntı:Yüzünün kızarması ve toplum içinde kendini ifade edemiyor olman, utangaç ve kendine güveninin eksik olduğunu gösteriyor bence. Kişisel gelişim kitapları okumalısın en önemlisi de ne olursa olsun sen bir bireysin kendine güvenin olsun.Tabi ki eksik ya da hatalı yanların olabilir ya da çevren tarafından fazla göz önünde bulundurulan birisi olmayabilirsin. Bunlar bir sebep değil şu an değiştir kendini, bu hayatta neler başarabileceğini göster kendine özelliklede imkansızı başaran insanların hayat hikayelerini oku..İnan bu seni çok motive edecek ve toplumda herkesden önce söz hakkın olacak.Herşeyden önce sen önemlisin bunu unutma...
Tabiki olabilir, toplum içinde kendimi ifade edemiyorum deyince ben böyle düşündüm.ASLI..HAN' Alıntı:Malesef ki seninle aynı fikirde değilim arkadaşımUNKAPANI' Alıntı:Yüzünün kızarması ve toplum içinde kendini ifade edemiyor olman, utangaç ve kendine güveninin eksik olduğunu gösteriyor bence. Kişisel gelişim kitapları okumalısın en önemlisi de ne olursa olsun sen bir bireysin kendine güvenin olsun.Tabi ki eksik ya da hatalı yanların olabilir ya da çevren tarafından fazla göz önünde bulundurulan birisi olmayabilirsin. Bunlar bir sebep değil şu an değiştir kendini, bu hayatta neler başarabileceğini göster kendine özelliklede imkansızı başaran insanların hayat hikayelerini oku..İnan bu seni çok motive edecek ve toplumda herkesden önce söz hakkın olacak.Herşeyden önce sen önemlisin bunu unutma...
Yüz kızarması bende de olan birşey hemde çok yoğun bir biçimde.
Utangaçlık bir mizaç...Asabiyet,dugusallık gibi bir kişisel özellik.
Benim de yüzüm çok kızarır aşırı derecede hemde.HErkes parmakla
gösterirdi lisede arkadaşlar alay ederdi.Bu geçmiyor malesef...
Kendime güven eksikliğim filan yok ama konuşurken yüzüm kızarır benimde.
Kendimi ifade etmekte zorlanıyorum evet ama bunun nedeni güven eksikliği
değil konuşurken yüzüm kızardığı için insanlar ne söylediğimden çok bukalemun
gibi renk değiştirmeme odaklandıkları için
Yoksa kendimi en iyi konuşarak ifade ederim.Ama utangacım elimde değil mizaç...
Topluma çok girer çıkarım işim icabı sürekli diyalog halindeyim insanlarla.Ve benim
içinde bulunduğum topluluk hep erkeklerden oluşuyor üstelik...Nadiren bayan oluyor.
Ama kızarıyorum...
Ben de senin gibi düşündüm. Aslı'nın durumu biraz istisna gibi geldi bana.toplum içinde kendimi ifade edemiyorum deyince ben böyle düşündüm.
Ciddiyim ama arkadaşlardideM' Alıntı:Ben de senin gibi düşündüm. Aslı'nın durumu biraz istisna gibi geldi bana.toplum içinde kendimi ifade edemiyorum deyince ben böyle düşündüm.
hehe işte bu yüzden istisnasın diyorum. ;DDoktora bile gittim...Yüz kızarıklığından ötürü ) Kan damarları deriye çok yakınmış.
hahahahaha topla bütün mahalleyi anlat balkondan ;D ;D ;Dsinem24431' Alıntı:o zaman bizim mahalleye bir sunum yapayım balkondan ;D ;D ;D
Bence keşfini kendin yapmalısın...sinem24431' Alıntı:peki başka fikirleri olan var mı
ayna olşayı iyimiş ya tşk
Fiziksel bir durumun ruhsal etkileri. Her 2 durum içinde "Öncelikle" bir uzmana danışın.sinem24431' Alıntı:ya lise 1den beri konuşurken yüz kızarması oluyor ben de çok zorlanıyorum toplumda kendimi ifade edemiyorum
önerileriniz var mı