Kızların İlgisini çekmek ?

• Konbuyu başlatan Aslan2020
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Aslan2020 tarafından oluşturulan Kızların İlgisini çekmek ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,691 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Kızların İlgisini çekmek ?
Konbuyu başlatan Aslan2020
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sis_lekesi
A

Aslan2020

Kullanıcı
26 Eyl 2012
En iyi cevaplar
0
0
Aydın
Arkadaşlar Bnm Yeni Konuşmaya Başladığım Bi Kız var. Ama Kızın Dikkatini Nasıl Çekerim ?
Durumu Anlatiyim Size :
Kızla İlk Konuşmaya Başladıgımda İyiydi Aramız Bigün Ben Mesaj Atardım Diğer Gün O Ama Zaman Geçtikçe Sadece Ben Mesaj Atar Oldm. :p
Kıza Durumu Anlattım Hoşlanıyom Falan Kız Olumsuz Cvp Vermiyo Ama Bana Zaman Ver Diyo Hayatından Cıkarmaya Calısıo Sanırım.
Ne Yapmam Gerek İlgisinin Cekmek İçin ?

N

nolife

Kullanıcı
18 Nis 2012
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
karşı cinse fazla değer verirsen ona karşı bensiz yapamaz,edemez görüntüsü çizersin oda bunu kullanarak nasıl olsa mesaj atıyor benim atmama gerek yok diye düşünüyordur zaten seni istememe gibi bi durum olsaydı olumsuz cevabı verirdi biraz bekle sabret o sana mesaj atar atmazsa kendi kaybeder. ;)

M

mehmetpoetry

Kullanıcı
21 Ocak 2013
En iyi cevaplar
0
0
Edirne
yok kardeş kaçan kovalanır muabbeti yapmaya çalışıyordur sanırım fazla üstüne gitme sakin davran aramlarını azalt çok boşlama ama çokta arama oda merak etsin oda arasın ...çünkü ben tavsiyeleri dinlemeyip sevdiğim bir kızın üstüne böyle çok gitmiştim beni bıraktı .sonra herşey dozajında iyi hemen seviyorum evlenecem muabbetlerine girme kızın gözü korkar veya kaçar... ama kız milleti bu 32 yaşındayım daha çözemedim,...kimisi çok ilgi istiyo kimisi kaçıyo...kadınlar ne ister? tam bir muamma...kadınları anlamak zor,kolay gelsin,inşAllah gönlüne göre olur herşey...

S

sis_lekesi

Kullanıcı
27 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Çanakkale
kızlar(hem cinslerim)kurnazdır. istese de istiyorum demez istemiyorsa da istemiyorum demez. etrafında dönüp dolaşman onun egosunu tatmin ediyordur muhtemelen. üstüne düşmeyeceksin.