KIZ NEDEN YATAĞIN ALTINA BAKMA GEREĞİ DUYDU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uçamayanşahin

Kullanıcı
bir evde iki genç kız yaşıyomuş. biri bir gün demiş ki " ben bu gece arkadaşlarımla dışarı çıkacağım haberin olsun" tamam demiş diğer kız sonra akşam arkadaşı evde olmayacağı için onun yatağına yatar. dışarıda olan kız gece geç bir saatte gelir ve kendi yatağına yatar. uzanıp öylece yatarken dışarıdan geçen bir arabanın farları pencereden yansıyarak duvardaki saati yansıtır. kız o farın saate yansımasından sonra korkuyla yatağın altına bakar ve evde kalan diğer arkadaşının cesediyle karşılaşır.

soru şu:eve gelen kız kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma gereği duyuyor???

EVDE KALN KIZ ZATEN EVDE OLMAYAN ARKADASININ YATAGINA YATMISTI ODA GELINCE KENDI YATAGINA YATTI ? SANIRIM ONU BOGARAK ÖLDRDÜÜ :D

dışardan gelen kız kendi yatağına yatamazki çünkü yatağına arkadaşı yatmıştır ... ;D ee arkadaşıda yatağında olmadığına göre cinayeti işlyen kendisidir ve saate bakınca yatağın altında olup olmadığını düşünmüş olabilir ;D

HAYIR,  ARKADAŞLAR CEVAP SORUNUN TAM İÇİNDE VE SİZİN ONU BULMASINI İSTİYOR.YANİ SAKLANMIŞ BİR VAZİYETTE AMA SORUYU OKURKEN CEVABIN ÜSTÜNDEN GEÇİYORSUNUZ.YETER Kİ DİKKATLİ OKUYUN VE DÜŞÜNÜN ;) ;)

:-\ off okuyorum ama aslında herikiside kendi yataklarında yatmıyormuydu yahu sonra nasıl olurda diğer kızın cesedini görür yoksa bu bir rüyamıydı...

Dışardan gelen kız kendi yatağına yatamazkiiii!!!!, evde kalan arkadaşı onun yatağında uyumakta..

bu kız çıkmadan önce arkadaşına ben gece yokum dio öbürüde tamam dio ama ben çıkcam demio yani dışarda olan kız diğer kızın evde olduğunu bilio sonra eve geç gelince ee arkadaşı yok ortalıkta evde olsa görürdü mutlaka nede olsa sadece ikisi yaşıo bu evde ama kız hiç bi yerinde yok ışık vuruncada saate bakıo geç oolmuş bu kız o saatte dışarda olmaz herhalde arkadaşıda son çare yatağın altına bakiim dio ve şookkk arkadaşı ölmüşş :D

ne yalan söliim bende çok merak ettim ama hala yatağın altına bakmasının saatle ne ilgisi var çözemedim doğrusu ::)

Ondan dedim ya inş mantıklıdır cevabı mantıksız çıkarsa bir daha bu baslıga girmem yazık bana ya :)

bence buna kafa yormyalım korsan ve ayben bız bu uccansahını sıteye gırınce yoralımm sınır oldum ya

ewt haklısınız biz de yoralım biraz. korsan bey sorunuzu bekliyoruz inş mantıklı ve güsel bişi olur :)
uçmayanşahin sende saol senin sorularında ayrı güsel ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri