L
Lal-Mim
Kullanıcı
Merhaba; Ben Şanlıurfa -Hilvan İlçe Halk Kütüphanesi Müdürüyüm. Bu bölge halkı ekonomik açıdan çok sıkıntı çekmektedir. Eğitime özellikle kitaba para ayıramamaktadır. Bu yüzden kütüphaneden yararlanma çoktur ama kütüphanemiz yeterli gelmemektedir. Ülkemiz ve toplumumuzun çağdaş uygarlık seviyesine ulaşabilme çabasında eğitim ve kitap okuma alışkanlığının ne kadar önemli olduğu malumdur. Kütüphanemiz geleceğimiz olarak gördüğümüz öğrencilerimizi bilgili, eğitimli, çağdaş ve kitap okumayı seven birer insan olarak yetiştirebilmek daha iyi bir kütüphaneleri kurmak çabası içindeyiz. Bu çabada hedefe ulaşabilmek için herkesin desteğine ve yardımına ihtiyaç duyulmaktadır. Bu kampanyada karanlığa bir ışık da siz yakmak isterseniz, kütüphanelerimize, ÖSS, Hazırlık, her tür edebi eser, klasikler; ilköğretim okullarımız için, LGS Hazırlık, öyküler, çocuk kitapları, ansiklopediler vb... kitap bağışlarınızı bekliyoruz. Bu kitaplarla bu bölge çocuklarını bir ışık olacağınız düşüncesiyle kitap bağışında bulunmanızı arzu etmekteyim. Şimdiden ilginizden dolayı teşekkür ederim. Saygılarımla. Mukaddes GÜNDÜZ