KİŞİSEL GELİŞİMİN AMACI

• Konbuyu başlatan hakan5555
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde hakan5555 tarafından oluşturulan KİŞİSEL GELİŞİMİN AMACI başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,835 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı KİŞİSEL GELİŞİMİN AMACI
Konbuyu başlatan hakan5555
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ptaah
H

hakan5555

Kullanıcı
16 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
ankara
  arkadaşlar bu siteyi takip etmeye çalışıyorum  çok güzel konular olduğu gibi bana anlamsız gelen konularla da karşılaşıyorum........
          neden kişisel gelişime ihtiyaç duyuyoruz...  yorumlarınızı bekliyorum     

belkide  bu konuyu paylaşarak daha iyi anlayabiliriz    ilginize teşekkürler......

H

hayalhane

her zaman daha iyi sonuçlar elde etmek
bizde aslında vaar olan özelli,kleri ortaya çıkarmak
yaptığımız vede yapacağımız işin en iyi ve en güzelini
yapamak içindir... :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
İnsanlarla daha iyi iletişim kurabilmek,içsel zenginliklerimizin farkına varabilmek,kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapmamak adına kendini eğitmek,eleştirdiğin insanlar gibi olmamak adına bir tür terbiye,eğitim :)
Aslında birey olarak yetiştirilirken bazı noktalarda eksik yetiştiriliyoruz.Zamanla eksik taraflarımızı farkedip telafi etmeye çalışıyoruz.Erdemli bir insan olmak,hayata farklı pencerelerden bakabilmeyi öğrenmek adına değişime ve gelişime açık davranıyoruz
Ne mutlu ki farkındayız ve gelişmek istiyoruz yoksa gelişmeyen insanlarla kim uğraşacaktı  :p

C

cingilli

Kullanıcı
15 Nis 2013
En iyi cevaplar
0
0
dideM' Alıntı:
sinos' Alıntı:
pylaşım için teşekkürler
Konu yazmamışki, soru sormuş. Ne için teşekkür ettiniz anlamadım ben?
Boyle bir soru yonelttigi icin tesekkur etmis,suc mu yani? Sonuc olarak spam degil, aksine katilimi ozendirci ... Neden boyle kisitlayici bir tepki geliyor ki anlasilir gibi degil :eek:

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
İnsan kendini insanda tanır;)
Ve daha istekli olarak kendini geliştirir

P

ptaah

Kullanıcı