Kırk Güzeller Çeşmesi / İskender PALA

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Kırk Güzeller Çeşmesi \/ İskender PALA başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,437 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Kırk Güzeller Çeşmesi \/ İskender PALA
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan hırslı.28
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Okuyucu!

Sen burada, bugün artık kaybettiğimiz değerlerimizle ilgili (nezaket, haya, tevekkül, merhamet, sabır, tefekkür, sadakat, dua, kanaat, gözyaşı vs.) kırk öğüt bulacak ve bunları şiirsel ilhamlarla okuyacaksın. Belki yazının içindeki öğüdü alacak, kıssadan hisse damıtacak, belki de unutuvereceksin. Ama ben sevgili okuyucu, bu yazıları, Efendim,

'Her kim benim hadislerimden kırk tanesini belleyip başkalarına da öğretirse, kıyamet gününde Allah onu bilginler ve fakihler arasında diriltisin! ' buyurduğu için yazdım. İsterim ki, sen de öyle okuyasın ve zihninde birkaç gün gezdiresin. Hem kim bilir, bugün dün olduğunda, belki de seninle ikimiz, O'nun meclisinde buluşur, bunları yeniden söyleşiriz! ..

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
İnternetten biraz araştırdım,güzel kitaba benziyor.Okuyucu yorumları da çok güzel.
Paylaşım için teşekküler Peri :)

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
hımm bende bi bakayım benimde ilgimi çekti.teşekürler