S
senarist081
;D ;D ;D

Onu da şanıyla yaparız evelallahTu Navy' Alıntı:öyle deme be senarist belki yapabilirler...![]()
![]()
![]()
buna eminim... bizde dört tane kadın subay vardı erkeklerden daha otoriterdi kesinlikle taviz vermiyorlardı, bize kök söktürüyorlardı valla...Kristal' Alıntı:Onu da şanıyla yaparız evelallahTu Navy' Alıntı:öyle deme be senarist belki yapabilirler...![]()
![]()
![]()
![]()
Kimse durduramaz beni, bir eğitim alayım gösteririm benKristal' Alıntı:Onu da şanıyla yaparız evelallahTu Navy' Alıntı:öyle deme be senarist belki yapabilirler...![]()
![]()
![]()
![]()
buna inanıyorum...Ayben' Alıntı:Kimse durduramaz beni, bir eğitim alayım gösteririm benKristal' Alıntı:Onu da şanıyla yaparız evelallahTu Navy' Alıntı:öyle deme be senarist belki yapabilirler...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seldacım istedikleri kadar dalga geçsinler biz, biz olduktan sonra önemi yok ama bu kadarıda var elbet göz ardı edilmemeliselda' Alıntı:kızlar bu karikatürü anlamamış olamazsınız burada resmen bayanlarla dalga geçilmiş![]()
haklısın galibaAyben' Alıntı:Seldacım istedikleri kadar dalga geçsinler biz, biz olduktan sonra önemi yok ama bu kadarıda var elbet göz ardı edilmemeliselda' Alıntı:kızlar bu karikatürü anlamamış olamazsınız burada resmen bayanlarla dalga geçilmiş![]()
![]()
Karikatür zaten biraz abartı sanatıdır.selda' Alıntı:kızlar bu karikatürü anlamamış olamazsınız burada resmen bayanlarla dalga geçilmiş![]()
bülent gerçekten bunları kalptenmi yazdın?Bülent' Alıntı:Karikatür zaten biraz abartı sanatıdır.selda' Alıntı:kızlar bu karikatürü anlamamış olamazsınız burada resmen bayanlarla dalga geçilmiş![]()
Yoksa kimin haddine bayanlarla dalga geçmek.
Kadın-erkek; bunlar birbirine üstün değil, birbirini tamamlayandır.![]()
Tabi ki kalpten.selda' Alıntı:Bülent gerçekten bunları kalpten mi yazdın?Bülent' Alıntı:Karikatür zaten biraz abartı sanatıdır.
Eğer doğruysa seni tebrik ederim![]()
Bülent' Alıntı:Tabi ki kalpten.selda' Alıntı:Bülent' Alıntı:Karikatür zaten biraz abartı sanatıdır.
![]()
![]()
Bülent gerçekten bunları kalpten mi yazdın?
Eğer doğruysa seni tebrik ederim![]()
İnanmadığım bir şeyi yazmam.
Tebrik için teşekkür ederim.![]()