Kim Bu Uçakla Uçmak İstemez Ki.(Airbus A380 İle Yolculuk..)

su perisi

Kullanıcı
airbus0119e7bbakl7.jpg

Kim bu uçakla uçmak istemezki. Resimlerlede göreceğiniz gibi uçakta her türlü hizmet var.

airbus071a2bbecio3.jpg

airbus0219e7c46wq2.jpg

airbus0319e7ca4qk7.jpg

airbus0419e7d02bc8.jpg

airbus0619e7daesz1.jpg

airbus0819e7e0bqa5.jpg

airbus0919e7e69gq6.jpg

Airbus A380 İle Yolculuk..

Fiatı ne kadar acaba  :( uçmadan önce baya bir parayı gözden çıkartmak gerekebilir,sonra mahcup olmayalım:)

Paran varsa en güzel hizmetler senin içindir.bu uçak bile en güzel göstergesidir.teşekkürler su perisi

ölüdeniz' Alıntı:
Paran varsa en güzel hizmetler senin içindir.bu uçak bile en güzel göstergesidir.teşekkürler su perisi
Bu uçakta yolculuk etmeye paramın yetecegini hiç sanmıyorum:) en iyisi şurdan eşekle bizim köye kadar gidip geleyim;:)Birde türkü tutturdummu :D ( sesimde güzel degil ama allahtan kimse yok etrafda) açık hava felan ortam süper:))

Müthiş!!!!!
Kim istemezki!!!!
ama uzun süre olursa ,sıkıcı olabilir :-\

su perisi' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:
Bu uçakta yolculuk etmeye paramın yetecegini hiç sanmıyorum:) en iyisi şurdan eşekle bizim köye kadar gidip geleyim;:)Birde türkü tutturdummu :D ( sesimde güzel degil ama allahtan kimse yok etrafda) açık hava felan ortam süper:))

:kahkaha :kahkaha abi çok fenasın

Dün olsa,buna çok güzel yorum yapardım ama, dua edelim dün dündü,geçti gitti.. biz bu güne ve yarına bakalım... :)

Geri