B
Break4Love
Kullanıcı
"Elinde bir kalem varsa, olağanüstü şeyler yaşayabiliyorsun." - Marquis de Sade
''İnsan aklın snırlarını zorlamadıkça hiçbir şeye erişemez..ALBERT EINSTEIN''
''Olgun insan yapabileceğini söyleyen ve söylediğini yapan insandır.KONFİÇYUS''
''Zayıf, daima adalet ve eşitlik ister, halbuki bunlar kuvvetlinin umurunda bile değildir. Aristoteles''
''Değişmez kural, değişmez kuralın olmayacağıdır.Bernard SHAW''
''Konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak bir sanattır.Johann Wolfgang Von GOETHE''
''Aslında hiç bir şey iyi veya kötü değildir. Her şey bizim onlar hakkında düşündüğümüze bağlıdır.William SHAKESPEARE''
''Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur. Amyot''
''Kuvvete dayanmayan adelet aciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir.Pascal''
Hayatın anlamı yoktur! anlamları vardır. Lise 1 edebiyat kitabı
"Çölde bir yaratık gördüm, çıplak, vahşi. Çömelmiş oturuyor, yüreğini ellerinde tutuyor, yiyordu. Dedim ki tadı güzel mi dostum? Acı, acı, diye karşılık verdi; ama seviyorum, çünkü acı ve benim kalbim." - Nilgün Marmara'nın, 1985 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nde mezuniyet tezi olarak hazırladığı ve "Sylvia Plath'ın Şairliğinin, İntiharı Bağlamında Analizi (Everest Yayınları)" adıyla kitaplaştırılmış eserinin Hart Crane tarafından yazılmış giriş mısraları...
''İnsan aklın snırlarını zorlamadıkça hiçbir şeye erişemez..ALBERT EINSTEIN''
''Olgun insan yapabileceğini söyleyen ve söylediğini yapan insandır.KONFİÇYUS''
''Zayıf, daima adalet ve eşitlik ister, halbuki bunlar kuvvetlinin umurunda bile değildir. Aristoteles''
''Değişmez kural, değişmez kuralın olmayacağıdır.Bernard SHAW''
''Konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak bir sanattır.Johann Wolfgang Von GOETHE''
''Aslında hiç bir şey iyi veya kötü değildir. Her şey bizim onlar hakkında düşündüğümüze bağlıdır.William SHAKESPEARE''
''Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur. Amyot''
''Kuvvete dayanmayan adelet aciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir.Pascal''
Hayatın anlamı yoktur! anlamları vardır. Lise 1 edebiyat kitabı
"Çölde bir yaratık gördüm, çıplak, vahşi. Çömelmiş oturuyor, yüreğini ellerinde tutuyor, yiyordu. Dedim ki tadı güzel mi dostum? Acı, acı, diye karşılık verdi; ama seviyorum, çünkü acı ve benim kalbim." - Nilgün Marmara'nın, 1985 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nde mezuniyet tezi olarak hazırladığı ve "Sylvia Plath'ın Şairliğinin, İntiharı Bağlamında Analizi (Everest Yayınları)" adıyla kitaplaştırılmış eserinin Hart Crane tarafından yazılmış giriş mısraları...