kendim olamıyorum

• Konbuyu başlatan kar.tanesi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde kar.tanesi tarafından oluşturulan kendim olamıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,312 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı kendim olamıyorum
Konbuyu başlatan kar.tanesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eSRa_uCKeRMaNn
kar.tanesi

kar.tanesi

Kullanıcı
16 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
aslında beni tam anlatan bi konu başlığı bulamadım.şu şekilde bi sorunum var
ben konuşmakta zorlanıyorum konuşacak birşey bulamıyorum insanların arasına karışamıyorum
genelde arkadaşlarım kendi aramzda takılıyoruz başkalarıyla kaynaşmıyoruz
bendede bi çekingenlik var direk insanların yanına gidip konuşamıyorum yada bnmle ilgili ne düşünürler gibilerinden bi düşünce sarıyo beni.
başkalarının söylediklerinide fazla takıyorum.
çevremde bnmle ilgili iyi-kötü herşeyi fazla takıyorum.
aslında çok eğlenceliyimdir ama bunu belli edemiyorum en basitinden insanlarla konşcak bişey bile bulamyorum.

K

kahvekeyfi

Kullanıcı
11 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
aslında önce şu imza bölümündeki tabularından kurtulsan herşey daha iyi olur...
hoşgeldin aramıza...

kar.tanesi

kar.tanesi

Kullanıcı
16 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
Hklsn aslinda oyle dusundugmdn deglde hos bi siir.tesekkur ederim.burayi uzun zamandr takip edyodum bn de uye olmaya karar verdim  :)

K

kahvekeyfi

Kullanıcı
11 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
çok iyi yapmıssın :)

kar.tanesi' Alıntı:
Hklsn aslinda oyle dusundugmdn deglde hos bi siir.tesekkur ederim.burayi uzun zamandr takip edyodum bn de uye olmaya karar verdim  :)

kar.tanesi

kar.tanesi

Kullanıcı
16 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
teşekkr ederm

S

sukran1

Kullanıcı
26 Haz 2010
En iyi cevaplar
0
0
bursa
aynı sorun bende de var yanlız deilsn cnm bnde aynen senin gibiyim bunu aşmak için uğraşıorm ama hala başladığım yerdeğim hiçbir gelişme yok! ne yapıcağımı şaşırdım hayatım böle mi sürücek bn neden böyleyim diye kendime sorup duruyorum..!!!

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gelişim kitapları okuyabilirsin..Ve etrafındaki kişilerin senın için ne düşündüklerini aklına getirmeyerek başlayabilirsin.. ;)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Gelişim kitapları okuyabilirsin..Ve etrafındaki kişilerin senın için ne düşündüklerini aklına getirmeyerek başlayabilirsin..
  katılıyorum valla hem bak burda nasıl anlatmışsın derdini bunu normalde de yapabilirsin bnce:) sadece biraz güven

C

crazy_dr

Kullanıcı
23 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
bahsettiğin sorun her 10 kişinin birinde varmışş....:S  ben de kendimi bu dilimin içinde hissediyorum ama bunu kabul etmek istemiyor ve üstüne gitmek istiyorum ama çabalarım pek fayda verdi diyemem... bu durumda ki insanları araştırdım az çok onlara göre yine ii olduğum için şükrediyom... sosyofobik olabileceğini düşündün mü? biraz araştır bakalım... umarım diilsinidr...

C

crazy_dr

Kullanıcı
23 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
M' Alıntı:
Gelişim kitapları okuyabilirsin..Ve etrafındaki kişilerin senın için ne düşündüklerini aklına getirmeyerek başlayabilirsin.. ;)
      kitap okumak olabilir de başkalarını ne düşündüğünü engellemek çok zor ...  kendine hakim olamıyo ki insan ..:(

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Böyle bişey yaşamadığim için bilemıyorum yaşaynlar mutlaka daha iyi bilirler ama düşünmemkte fayda vardır sonuçta hayat senın başklarının düşüncelerini aldırış etmemelisin yoksa bu işin içinden çıkılamaz bir hale gelir..Diye düşünüyorum

A

ayd

Kullanıcı
10 May 2010
En iyi cevaplar
0
0
kraman
karakterle ilgili tamamen. zorlayıcı davranışlar yapmacık olur.böyle bir durum yoksa kendin olmuşsundur zaten ;) ;

N

nagehan

Kullanıcı
28 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
herkese merhaba...  bende uzun süredir üyeyim ama sadece  burada yazılanları okuyordum. pek mesaj yazma fırsatım olmadı. başlığı görünce bende kendimden birşeyler katmak istedim.                                                                                  öncelikle insanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü bir kenara bırakın. önce kendinize bir bakın. siz insanlar hakkında ne düşünüyorsanız onlarda aynı şeyi düşünürler. yani aslında kimse kimse için kötü düşünmüyor. ve işin sırrı şimdi söyleyeceğim küçük detayda gizli.. her daim GÜLER YÜZLÜ olun. bu çok önemli. insanlardan o güzel güler yüzünüzü esirgemeyin. bence bu küçük detay her kapıyı açıyor. yıllar önce bende sizin gibi düşünüyordum. öz güvenim hiç yok gibiydi. Ama bu problemimi  güler yüzümle, kişisel gelişim kitapları okuyarak, (her çeşit kitabı bol bol okumalı) ve çevremdeki insanları gözlemleyerek aştım çok şükür.    okuduğunuz kitapların faydası olmadığını sakın düşünmeyin. siz farkında değilsiniz belki ama bunu zamana yaydığınız zaman,  o kitapların size nasıl faydalı olduğunu  zaman içerisinde hayretle göreceksiniz. unutmayın, siz insanlar hakkında güzel düşünürseniz bunun geri dönüşümü ÇOK GÜZEL olur... SELAM VE DUA İLE.

E

eSRa_uCKeRMaNn

Kullanıcı
23 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.formspring.me
Önceden ben de aynen anlattığın gibiydim. Ne okursam okuyayım fayda etmedi, okuyarak ancak düşünceler gelişiyor. Düşünceyi reele dökmekse başka bi olay, biraz cesaret istiyo sanırım. Nasıl oldu bilmiyorum ama artık eskisi gibi değilim, insanların ne dediği hiç umrumda değil. Toplum içinde rahat ve güvende hissedebiliyorum çünkü artık kendime güveniyorum.