Kendi dünyanızda nasıl bir ütopya tasarlardınız?

• Konbuyu başlatan UNKAPANI
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde UNKAPANI tarafından oluşturulan Kendi dünyanızda nasıl bir ütopya tasarlardınız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,164 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Kendi dünyanızda nasıl bir ütopya tasarlardınız?
Konbuyu başlatan UNKAPANI
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan UNKAPANI
U

UNKAPANI

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bilim kurgu kitaplarını okumayı çok severim. Ondan yola çıkarak yaratıcılığınızı ortaya koymak,değişik fikirler öğrenmek istedim. Bakalım nasıl düşünceler,yaratıcılıklar çıkacak ortaya..Kendi dünyanızda nasıl bir ütopya tasarlardınız? Şimdiden teşekkürler  :)

U

UNKAPANI

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Başlangıcı ben yapayım mesela ben çocukluğumuzun çizgi filmi jetgiller gibi teknoloji harikası bir dünyada yaşamak isterdim  :)

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Zaten teknoloji harikası bir dünyada yaşıyoruz bence bu kadar teknoloji yeter :)

Benim yaratacağım dünyada ise teknoloji adına hiç bir şey olmazdı. Çok karanlık ve küçük bir dünya olurdu. Dünya üzerinde 4-5 insan olurdu. İyi arkadaş olurlardı. Durmadan muhabbet ederlerdi. Acıkmak, uyumak, ağlamak, üzülmek vb. terimler olmazdı.

U

UNKAPANI

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Değişik ama hoş bir düşünce..Peki o terimler olmadığı zaman insani duygularımızı kaybetmiş olmazmıyız  :)

S

spiritualsigns

uzakdoğuda spiritüel bir yolculuk olabilir... ferrarimi her an bu uğurda satabilirim yani :)

sipadanda bir dalış okulu hayalim var...

morgan freemana ilanı aşk etmek istiyorum... robert downeyden evlenme teklifi almak ama reddetmek istiyorum... ve ona ait evin  karşısındaki malikhanede morganla yaşamak istiyorum...

Pentagondaki özel birimlerde yetkin biri olmak isterdim..

İsrailin mayın toplama ekibinin başı olmak istiyorum...

Türk yıldızlarının ilk kadın pilotu olmak isterdim...

bir sürü var yazarım sonra...

U

UNKAPANI

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Çok hoş gerçekten değişik teşekkür ederim cevabınız için  :)