Kelebek Öpücükler

• Konbuyu başlatan okyanusya
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde okyanusya tarafından oluşturulan Kelebek Öpücükler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,902 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Kelebek Öpücükler
Konbuyu başlatan okyanusya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan roze
O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Çoğu zaman pek çok şeyi çocuklardan öğreniriz. Bir süre önce, bir arkadaşım, 3 yaşındaki kızını, bir rulo altın renkli kaplama kağıdını ziyan ettiği için cezalandırmıştı. Durumları iyi değildi ve kızının kağıtları, ağacın altına koyacağı bir kutuyu süslemeye harcaması onu çok sinirlendirmişti. Buna rağmen, küçük kız, ertesi sabah hediyeyi babasına getirdi ve Bu senin için babacığım” dedi.
Arkadaşım, gösterdiği tepki için kendini suçlu hissetti, ama kutunun boş olduğunu görünce için için sinirlenmekten de kendini alamadı. Kızına bağırdı:

- Birine bir hediye verdiğin zaman içinin dolu olması gerektiğini bilmiyor musun?” Küçük kız babasına yaşlı gözlerle baktı ve şöyle dedi:

- Ama babacığım, kutu boş değil ki. Ben kutunun içine öpücüklerimi üflemiştim. Hepsi senin için babacığım.”

Babanın içi paramparça olmuştu. Kızını kucakladı ve onu affetmesi için yalvardı. Arkadaşım bu altın renkli kutuyu yatağının baş ucunda yıllarca sakladığını anlattı bana. Ne zaman cesaretini kaybetse, kutunun icinden hayali bir öpücük çıkarıyor ve onu oraya koyan çocuğunun sevgisini hatırlıyordu.

Gerçek anlamda bakmak gerekirse, herbirimiz arkadaşlarımız ve ailelerimiz tarafindan bize sunulan karşılıksız sevgi ve öpücüklerle dolu altın renkli kutulara sahibiz. Dünyada sahip olabileceğimiz daha değerli bir şey olamaz.

Hayata iyi bakın...

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
daha önce okuduğuma rağmen tüylerim diken diken oldu. teşekkürler :(

S

smyye

Kullanıcı
1 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
güzeldi...
teşekkürler eftelya.

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Harikaydı Teşekkürler. ;)

F

feride_frd

Kullanıcı
24 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
   Adam 3 yaşındaki kızını , gayet pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı.Küçük kız , koskoca bir paket altın yaldızlı kağıdı bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı.[list
   Yılbaşı sabahı küçük kız , paketi getirip 'bu senin babacığım' dediğinde üzüldü.Acaba gereğinden fazla mı tepki göstermişti kızına.Bir gün evvel
yaptığından utandı.Ne varki paketi açınca yeniden öfkelendi.Kutunun içi boştu.Kızına gene bağırdı:

'Birisine bir hediye verdiğinde,kutunun içinde bir şey olması lazım.Bunu da mı bilmiyorsun küçük hanım'......

Küçük kız gözlerinde yaşlarla babasına baktı.'O kutu boş değil ki baba,içini öpücüklerimle doldurmuştum'!....
     Adam öyle fena olmuştu ki.Koştu.Kızına sarıldı.Beraberce ağladılar.Adam o altın yaldızlı kutuyu ömrünün sonuna kadar başucunda sakladı.Ne zaman keyfi kaçsa , ne zaman morali bozulsa , ne zaman kendini kötü hissetse , kutuyu açar,içinden minik kızının sevgi ile doldurduğu hayali öpücüklerinden birini çıkarırdı.....Hiç kimsenin hayatında bundan daha değerli bir armağana sahip olması mümkün değildi..........

A

ayrisim

Kullanıcı
17 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
cokk güzell arkadasım duygulandım inanki :'(

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bazen gözümüzün önündeki değerleri görmekde zorlanırız...Oysa bakmak için görmek gerekmez,çoçugun gözündeki o ışıktan anlaşılırki.. Paylaşımın için teşekkürler..