Kelebek Kanadindaki Sirlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sehla

Kullanıcı
12.jpg

11.jpg

10.jpg

9.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

Fotoğraf sanatçısı Kjell Sandved, 24 yılını verdiği bir uğraşın sonucunda, kelebek kanatlarındaki desenlerden alfabenin bütün harflerini ve 1'den 9'a bütün rakamları fotoğraflamayı başarmış.

2.jpg

milliyet.com.tr

Tüh.. Yine Türkçe karakterler yok.. Şaka bir yana çok güzeller.. Keşke ömürleri o kadar kısa olmasa.. Çok teşekkürler..

kelebek kanatlarındaki desenlerin büyüsü bunlarla sınırlı değildir bence..fotoğraf sanatçısı 24 yılını vermiş saolsun böyle bi sırrı bulmuş  :D ama bence başka şifrelerde gizli o güzell renklerde.. :P  :D

paylaşım için teşekkürler.....

NE HİKMETSE MEVLA İNGİLİZCE HARFLERİ KELEBEKELRIN KANADINA NAKŞ ETMİŞ  :D İLGİNÇÇ TESEKKURLER SEHLA

humyra' Alıntı:
NE HİKMETSE MEVLA İNGİLİZCE HARFLERİ KELEBEKELRIN KANADINA NAKŞ ETMİŞ  :D İLGİNÇÇ TESEKKURLER SEHLA

;D

Katılıyorum  bizde mi araştırsak acaba ne bulurdum kim bilir...

Tabi remember'ın dediği gibi bence daha fazla sırlarda vardır bu küçükcük kanatlarda o renklerde...

Allah bizim kalbimize yazmış adını ama arapça olarak bir resimde kalbin üstünde görmüştüm hatta bulursam paylaşırım sizinle halı desenlerinin nerden esinlenerek oluştuğu bu fotoğraflarla iyice belli oldu akıllı adamlar bu imalatçılar  ;D ;D ;D

Yaratıcı nakşetmiş,fotoğrafçıda büyük bir sabır ve azimle izlemiş yıllarca.
çok güzel resimler...

Bizim biyoloji kitabının kapaktaki harfleri böyle kelebek kanadı desenlerinden yapılmıştı ;)
Ama o da ingilizceden çevrilmiş bir kitaptı :)

cok severim kelebekleri ve hep dikkat ederim desenlerine, ama hiç harf dikkatimi cekmemişti... :D cokk güseller yaaa... :) teşekkrler...

Geri