eeegh.Bende bi anormallik var galiba yav.Nasıl canınız çekiyo anamıyom yov.Ben tiksindim şahsen. ??? ???M' Alıntı:karpuzu pek sevmem ama çok şirin yiyolar canım çekti wallaa
vallahi benden başka bi siz çıktınız midesi bulunan.Hakikaten nigrençhırslı.28' Alıntı:benimde miğdem bulandı iğrenç neresi taylı ya :-\
Ama bence de çok tatlı yaa ;Dhayalhane' Alıntı:vallahi benden başka bi siz çıktınız midesi bulunan.Hakikaten nigrençhırslı.28' Alıntı:benimde miğdem bulandı iğrenç neresi taylı ya :-\
yahu tatlı olan ordaki tavşanmıdır nedir onlardır heralde.Ama karpuz yiyolar,helede bir insanın elinden,midrençççç,ööööghhhblt.cemile' Alıntı:Ama bence de çok tatlı yaa ;Dhayalhane' Alıntı:vallahi benden başka bi siz çıktınız midesi bulunan.Hakikaten nigrençhırslı.28' Alıntı:benimde miğdem bulandı iğrenç neresi taylı ya :-\
yahu midem zaten bulandıydı şimdi iyice bulandı,ööögghhhhanedeyim' Alıntı:tatlılar tatlı çok şirin hele o beyaz varya çok güzel
ama yıkanınca sıçan gibi oluyolar
sen dedinya abi sıçan gibi oluyo diye ;Dama bende pek kibar davranıyom doğru ;Dhaklısın yav ;Dhanedeyim' Alıntı:yapma hayalhane
evet pamuk gibi,ama dağda ormanda yaşayanlar pamuk ama bitli pamuk,ben bundan tiskindim,ıyy ;Dhanedeyim' Alıntı:tamam yıkandığı hali çok iğrenç ama videodaki halleri çok güzel pofuduk pofuduk
ben yerken aklıma geltirirsem karpuzu yiyeem beyav ;D ;D ;Dcrt' Alıntı:Walla ben bu şirin yaratıkların karpuz yemesine bayıldım.
Bundan sonra her karpuz yerken onları düşüneceğim .
Konu baya yararlı oldu : (