Karizma nedir? Nasıl olur? Nasıl durur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
Web
www.kendinigelistir.com
Yürüyüşünüzdeki ve davranışınızdaki karizma tarzı yaşadığınız şehrin bir semtine has olabilir. Hatta bazı anketlerde (!!!!) "karizmatik" bile seçilebilirsiniz. Ancak gerçek manada karizmadan bahsedecekseniz, bakın size "karizma nasıl olur...?" gösteriyor.

Dikkat!!!

Bu masada, 32 kral, 62 cumhurbaşkanı oturuyor.

İnanilmaz fark gözünüze çarpacak!

4846639_18ba94151192995582_m.jpg

Evet bu resmi daha öncede bir başka yerde görmüştüm ozamanda demiştim.
Belli ediyor sadece ısaca bakmak yeterli harika bakmış vesselam.
Karizma budur ama böle bir karizma kolay kolayda edinilmez ne yalan soyleyeyim şimdi.
Bu bakışların altı öylesine doluki.
Teşekkürler konu için.

Doğumdan itibaren başlayan bir faklılık.
Atatürk isteyerek elde edilemeyecek bir vizyona sahip.

VUUUUV! işte bu karizma budur!! ATATÜRK! ATATÜRK!...

:turk

Bende bu resmi daha önce bir yerde görmüştüm Ve çok hoşuma gitmişti. Atamızı anlatmaya kelimeler,cümleler yetmez ama bu resim Atamızı anlamaya bir ön hazırlık gibi birşey.

Resime baktigim an, gözlerimin ilk gördügü kisi ATATÜRK oldu... Ve tebessüm ettim... 'bu kadar! Diyecek baska söz YOK!' dedim sadece kendi kendime...

Gamzelim' Alıntı:
Resime baktigim an, gözlerimin ilk gördügü kisi ATATÜRK oldu... Ve tebessüm ettim... 'bu kadar! Diyecek baska söz YOK!' dedim sadece kendi kendime...

Aynı şeyleri ben de yaşadım ve tüylerim diken diken oldu. Sonra kendimle gurur duydum Türk olarak doğduğum için. Ve sonra içimden bir çalışma azmi geldi ve gidip ders çalıştım. İlk defa! Ne Mutlu Türküm Diyene!

Evet TÜRK olmakla gurur duymak boş sözlerden öte  
Çalışmaktır ,başarıdır ,dürüslüktür ...
Ve bu erdemli davranışlardan hareket ederek insan onuruna yaraşır davranışlar sergilemek zaten kişiyi mutluluğa götürür .
En büyük rehberimiz ATAMIZ Mustafa Kemal ATATÜRK'tür..
Bu farklılığın farkında olmaksa gereçekten gurur vericidir ..
ATAMIZIN aramızdan ayrılışının 71. yıldönümde  O'nu saygı ve özlemle anıyoruz..

Resmime bakınca hani Sn. Codex'de sölemiş insanlar bulundukları yere  göre karizmatik seçilebilre ya

diğerleri hep hava kapmışlar,gülüp bakıyolar,eğlenme derdinde Paşam(ız) her zaman ki gibi ciddiyetli ve asil duruşunu kourumuş :)

Geri