T
tubix
Kullanıcı
[size=10pt]Ben lise 3 öğrencisiyim Veri Tabanı Programcılığı okuyorum çok güzel bir bölüm,program yazarken kendimi unutuyorum tenefüslere bile çıkmadığım oluyor zo bir bölüm ama o kadar da keyifli bi bölüm hiç tahmin etmezdim meslek lisesine geliceğimi ama hayat işte şikayetçide değilim çünkü başka liseye gitseydim eminim ki bu kadar çok bilgiyi kendime kazanamazdım...
benim kendim bildim bileli mimar olmak istiyordumm kısmet değilmiş.. hep çizimlerim çevremdekiler beğenirler ve hani destekliyorlarda öğretmenlerim bile Öss değişlkliği de çıktı
Moda-Tasarım okumak istiyorum suan evet çok güzel çizimlerim var güveniyorum kendime ama Türkiye de moda tasarım gelişmedi
suan okuduğum veri tabanında çok başarılıyım ne yapayım ben şimdi veri tabanı mı seceyim artık yolumu çizmemm gerek..
kaç kez çizimleri attığım olmustur bıraktım resimi diyip kopamıyorum bile
[/size]
benim kendim bildim bileli mimar olmak istiyordumm kısmet değilmiş.. hep çizimlerim çevremdekiler beğenirler ve hani destekliyorlarda öğretmenlerim bile Öss değişlkliği de çıktı
Moda-Tasarım okumak istiyorum suan evet çok güzel çizimlerim var güveniyorum kendime ama Türkiye de moda tasarım gelişmedi
suan okuduğum veri tabanında çok başarılıyım ne yapayım ben şimdi veri tabanı mı seceyim artık yolumu çizmemm gerek..
kaç kez çizimleri attığım olmustur bıraktım resimi diyip kopamıyorum bile
[/size]