Karakalem Çalışmaları..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Paradoks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
P

Paradoks

93276231wb1.jpg

52058548hi1.jpg

14162698yl0.jpg

99530847xu8.jpg

Önceki topici silmislerr.. >:(

Çalışmalarınız çok güzel :) Arada ben de yapyorum ama sizinki kadar güzel değil.

Tesekkürler ederimm arkadaslarr hepinizee... :) bu arada ibrahimcaca ögrenciimm ben.. ;)

çok güzel çizmişsin alican.tebrik ediyorum seni. ;) sen karakalem insan portresi de çizebiliyosundur.? ;)

Daha önce denemedimm... bilmiorum zannedersem cizemem cünkü o resimleri canım cokk sıkkın oldugu bi günde cizmistimm.. Tekrardann cizebilecegime dahi süpheci gözlerlee bakıorumm.. :D

::)resimlerde gizli anlamlar yüklü özellikle son 2 resmi çok beğendim.üzerine çok konuşma yapılabilecek derin anlamlar yüklü,güzel çizilmiş resimler..ama bence  sen güzel insan portresi de çizersin ;)bende canım sıkıldığında kendimce karalarım çizerim ama bişeye benzemez benimkiler :D
ama  bence sen deneyebilirsin alican insan portresi  çizeceğine inanıyorum ;)

Üzerimee özgüven serpistirminizden dolaı minnettarım ama ben inanmıorum cünkü ilgim olmadıgından dolaı olsa gerek. Ama bunlara benzer cizebilirimm aslında cönülürkükleri düsük cıkmıs gölgeler belirli degil özellikle birinci resim bozukk cıkmıs diebilirizz.. :-\

Sizde cizebilirsiniz eger gercekten istiorsanız. Ben o eli cizmek icin bir saat ugrasmısımdır belkidee... ;)

hepsi  gayet güzel çıkmış resimlerinin ;)benim resimle ilgim yok ama deşarj olmak, içimi boşaltmak için,yapmak istediğim bir uğraş.ama senin de dediğin aslında isteyince yapılabilinir....ama bence bu konuda istekten çok yetenek önemlidir.insanın içinde yeteneği ve resme yatkınlığı olmalı sonra resim yapmak istemeli ve yapmalı..yani en başta resme yatkınlığı olmalı insanın ki bu her insanda olmaz.demek istediğim sende yetenek ve yatkınlık var ve sonrası zaten gelir ;)..emeğine sağlık..farklı çalışmalarını bekliyoruz.. ;)teşekkürler.. ;)

buLut' Alıntı:
hepsi  gayet güzel çıkmış resimlerinin ;)benim resimle ilgim yok ama deşarj olmak, içimi boşaltmak için,yapmak istediğim bir uğraş.ama senin de dediğin aslında isteyince yapılabilinir....ama bence bu konuda istekten çok yetenek önemlidir.insanın içinde yeteneği ve resme yatkınlığı olmalı sonra resim yapmak istemeli ve yapmalı..yani en başta resme yatkınlığı olmalı insanın ki bu her insanda olmaz.demek istediğim sende yetenek ve yatkınlık var ve sonrası zaten gelir ;)..emeğine sağlık..farklı çalışmalarını bekliyoruz.. ;)teşekkürler.. ;)
Rica ederimm... ;)

Geri