Kanatlı Kedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crnkcclr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crnkcclr

Kullanıcı
Bu kedinin kanatları var ve çok ürkütücü....

kanatlikediqh6.jpg

kanatlikedi2ym4.jpg

kanatlikedi3vc2.jpg

Haberlerde çıktı bu.Valla pek şaşırmadım açıkçası uzaylı gibi çocukta doğmuştu sonra ailesi istemedi onu,yakında balık kavağa çıkar dünyanın sonu yaklaşıyo :P

Abi mutasyon mutasyon yani genetik değil dicem siz mutasyon zaten genetik bi olaydır diceniz.
Aslında olagan dısı görünen ama olagandışı olmayan bir durum :)
Öle dim ben bu ve gibi durumlar çokça var dünyada ilginçmi ilginç bende zaten başlığa takılıp geldim.
Ve dünyanın sonu ile alakası yok inanın bana

Kanatları çıkan kedi görenleri şaşkına çevirdi. ‘Kanatlı kedi’nin inanılmaz görüntüsü akıllara genleriyle oynanarak başkalaştırılan hayvanların son örneği mi sorusunu getirdi…

Çin’in Shaanx bölgesinde yaşayan bir kadının sahibi olduğu erkek kedinin iki yanında iki ay önce şişlikler oluşmaya başladı. Bu duruma anlam veremeyen kadın ‘Tom’ adı verdiği kedisini veterinere götürmeden biraz daha beklemek istedi. 2. ayın sonunda şişkin yerler patladı ve o bölgelerden iki kanat uzadı.

kediiuv1.jpg

Uzun ve kemikli kanatlarıyla görenleri şaşkına çeviren kedi uzmanları da şok etti. Bilim adamları olayı ‘gen mutasyonu’ olarak tanımlarken kanatlı kediyi görenler genleriyle oynanarak başkalaştırılan hayvanların artık doğal yollarla mutasyona uğradığı görüşünde birleşti.  ​

Kedinin kanadı olsaydı gökte kuş bırakmazdı diye bir söz vardır :)

çok tehlikeli işler bunlar teşekkürler roze :P :-[

Bilim adamları olayı ‘gen mutasyonu’ olarak tanımlarken kanatlı kediyi görenler genleriyle oynanarak başkalaştırılan hayvanların artık doğal yollarla mutasyona uğradığı görüşünde birleşti.

Çok uzun yaşamak istemiyorum ben valla...
Böyle garip şeyleri görmeden huzurla dünyadan göçmek istiyorum! :)
Teşekkürler Rozem. Moralimi bozdun gerçi ama... :P

Konular birleştirilmiştir konuya yorumumda aşagıdadır

Korsan' Alıntı:
Abi mutasyon mutasyon yani genetik değil dicem siz mutasyon zaten genetik bi olaydır diceniz.
Öle dim ben bu ve gibi durumlar çokça var dünyada ilginçmi ilginç bende zaten başlığa takılıp geldim.

Korsan' Alıntı:
bugün bizde bu konulardan bahsettik birde biz mutasyona uğrarsak gelecek nesilleri düşünmek bile istemiyorum gerçi belki daha iyi yöndede olabilir bu mutasyon denilen şey

mesela mayalara göre insanlar aralık 2012 de mutasyona uğruyacakmış.. onlara göre ondan saonra insanlar beyinlerinin %100'ünü kullanabilcek,herkesin aura sı ve düşünceleri görülebilecek,her türlü makro gücü kullanabilecek..tabi bu mayalara göre

Geri