Kadınların en mutlu yaşı bulundu!

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Kadınların en mutlu yaşı bulundu! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,508 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı Kadınların en mutlu yaşı bulundu!
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GÜLBANU38
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Yapılan bir araştırma kadınların en mutlu zamanlarını hangi yaşında yaşadıklarını ortaya çıkardı. İngiltere’de 4 bin kadın ile yapılan araştırmada, kadınların en mutlu zamanlarının 28 yaş olduğu belirlendi.

Uzmanlara göre kadınlar bu yaşta, sabit bir işe, bir erkek arkadaş ya da kocaya, düzenli bir gelire ve yakın arkadaşlara sahip oluyor. Hala 20’li yaşlarda olması da bu mutluluğu pekiştiriyor. Ancak 30 aşıldığında, kadınlarda yaşlanma paniği başlıyor.

Kaynak : www.haber7.com

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ama kaçırdıgınız bir şey var,kadınlar içindeki çoçugu hiç büyütmeyip ömür boyu genç kalabiliyorlar  8)

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
:D daha çok uzun yolum var ama bence bende o hiç büyümeyenlerden olucam :p :p :p

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Harun' Alıntı:
;D ;D off. 30 dan sonra botoks var ya botoks yaptırın.
hahaha allahım yaa konu konuya bu kadar mı rastgelir:)))
30'da yaşlanmıyoruz herhalde, 50'lerde olacak iş o:)))

I

itsmyturn

Kullanıcı
22 Haz 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Tanıdığım bir çok 30 ve üstü hanıma imrenerek bakıyorum.Altınçağı dedikleri bu dönemler olsa gerek. Bence bir kadının hayatının en bilinçli dönemleri. Bedenen yaşlanmanın çok önemli olmadığı kanısındayım. Yeni nesil ruhlarını eskitiyor fütursuzca. Bence bu çok daha önemli.

M

M e l i k e

Kullanıcı
11 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
aslında her yaşın kendi güzelliği war değerini bilmek lazım ;)

S

spiritualsigns

açıkcası o paniği ben yaşamadım yaşamıyorum.... sanırım kendini teşhir etme beğenilme ve yoğun egolar taşıyan kadınların sorunu bu.. insan neden yaşlandığı için panik olur ki anlamıyorum  ???