S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
“Ayrılıktan sonraki erkek konuşmaları”
1.ADIM: Ohhh yaa kurtuldum... Niye yemişim o kadar zamanı bu kızla?...
2.ADIM: Bu ayrılığın şerefine biraz gezip tozayım, ne öyle arkadaş bir yere bırakmaz...
3.ADIM: Bu akşam da iyi gezdim haa... Gerçi bu aralar sürekli dolaşıyorum, sıkıcı sanki...
4.ADIM: Aslına çok yüklendik kıza... O kadar da kötü biri değildi...
5.ADIM: İyiydi valla iyiydi... Ama ne bileyim bir şeyler bitmişti işte...
6.ADIM: O şimdi burda olsaydı şöyle şöyle derdi... Zaten şu zaman da benzeri bir şey olmuştu böyle demişti...
7.ADIM: Baba özlüyo muyum ne?... Yok canım değildir, daha neler?... Kurtulana kadar neler çektim...
8.ADIM: Yok abi nerden çıkardın... Sevmiyorum valla, hem bitti geçti...
9.ADIM: Yav bitti işte, ne ısrar ediyorsun... Nerden çıkarıyorsun aşık olduğumu falan?...
10.ADIM: Seviyorum abi yaa... Valla ne büyük eşşeklik etmişim ben... Nerde la benim telefon?... Çok üzdüm kızı çoook...
1.ADIM: Ohhh yaa kurtuldum... Niye yemişim o kadar zamanı bu kızla?...
2.ADIM: Bu ayrılığın şerefine biraz gezip tozayım, ne öyle arkadaş bir yere bırakmaz...
3.ADIM: Bu akşam da iyi gezdim haa... Gerçi bu aralar sürekli dolaşıyorum, sıkıcı sanki...
4.ADIM: Aslına çok yüklendik kıza... O kadar da kötü biri değildi...
5.ADIM: İyiydi valla iyiydi... Ama ne bileyim bir şeyler bitmişti işte...
6.ADIM: O şimdi burda olsaydı şöyle şöyle derdi... Zaten şu zaman da benzeri bir şey olmuştu böyle demişti...
7.ADIM: Baba özlüyo muyum ne?... Yok canım değildir, daha neler?... Kurtulana kadar neler çektim...
8.ADIM: Yok abi nerden çıkardın... Sevmiyorum valla, hem bitti geçti...
9.ADIM: Yav bitti işte, ne ısrar ediyorsun... Nerden çıkarıyorsun aşık olduğumu falan?...
10.ADIM: Seviyorum abi yaa... Valla ne büyük eşşeklik etmişim ben... Nerde la benim telefon?... Çok üzdüm kızı çoook...