bu söylediklerinize katılıyorum.eniseoz' Alıntı:Ne yaşadığımız coğrafya nede sistem bunlar kılıf,bahane insan heryerde insandır vicdan meselesi bence
Bende aynen katılıyorum.elfbyzt' Alıntı:bu söylediklerinize katılıyorum.eniseoz' Alıntı:Ne yaşadığımız coğrafya nede sistem bunlar kılıf,bahane insan heryerde insandır vicdan meselesi bence
Kocası olup olmaması önemli değil erkek olması yeterli tabiatı gereği daha güçlü olması yeterli evet haklısın rahatsızlık durumuda olabilir ama bu resimdeki adamın pişkin bakışından anlaşıldığı kadarıyla gayet sağlıklı mecburiyetten dolayı taşıyamıyor olsaydı bunun ezikliğini yansıtırdıgecelerinzalimi' Alıntı:İyide fotoğrafdaki adamın kocası olduğunu bilmiyoruz.Hadi olsa bile adam belki rahatsız olamaz mı?
Göründüğü gibi olmayabilir.
Ben bir profesyonel fotoğrafcıyım.Saniyenin 10 da birinde çekilen fotoğrafın verdiği mesaj tartışılır.Resim net olmadığı için yüz hattı pek belli olmuyor. Yanıltıcı olabilir.eniseoz' Alıntı:Kocası olup olmaması önemli değil erkek olması yeterli tabiatı gereği daha güçlü olması yeterli evet haklısın rahatsızlık durumuda olabilir ama bu resimdeki adamın pişkin bakışından anlaşıldığı kadarıyla gayet sağlıklı mecburiyetten dolayı taşıyamıyor olsaydı bunun ezikliğini yansıtırdıgecelerinzalimi' Alıntı:İyide fotoğrafdaki adamın kocası olduğunu bilmiyoruz.Hadi olsa bile adam belki rahatsız olamaz mı?
Hayır arkadaşım onlara görede örf ve adet değil emin olabilirsin bu sadece onların arkasına sığındığı bir bahane ve eğer sende böyle düşünüp bunu böyle söylersen gerçekten onlarda bunun arkasına sığınmaktn hiç vazgeçmezler baksana örf ve adet diye kabullendirmişler bunu herkeze..gecelerinzalimi' Alıntı:Genelleme yaparsanız doğru ama hiç hoş bir durum değil.Cahil demek istemiyorum fakat onlarda büyüklerinden gördükleri gibi davranıyorlar.Bize göre yanlış onlara göre örf ve adet..
Odaklandığınız şey yanlış.Bu sadece "insanlarımızın" yaşadığı gerçekler.Ayrıca yıllardır "örfümüz adetimiz böyle,biz babadan böyle gördük veya kültürümüz bu" gibi cümlelerle avutuldu insanlarımız millet olarak...Tabii resim hakkında benim düşüncelerimi soracak olursanız,ben zayıf bir insan görüyorum."Erkek" değil.gecelerinzalimi' Alıntı:İyide fotoğrafdaki adamın kocası olduğunu bilmiyoruz.Hadi olsa bile adam belki rahatsız olamaz mı?