Kadının Adı Yok..

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde crt tarafından oluşturulan Kadının Adı Yok.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,755 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Kadının Adı Yok..
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Yaşadığımız corafyanın acı gerçeklerinden sadece küçücük bir kesit.. 

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
resmi gördükten sonra...erkeğin de utanması yok demek geldi... :-X

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Utanması gereken erkekler midir yoksa  sistem mi çok emin değilim..
Neyse

"Yürüyoruz yürüyoruz, yan yana, güzel günler adına
Kadınız, insanız, insanlığı ayağa kaldırıyoruz
Paydos bundan böyle köleliğe, aylaklığa
Herkes çalışsın, bölüşülsün kardeşçe, yaşamın sundukları
işte bunun için yükseliyor yüreklerimizden
Bu ekmek ve gül türküleri
Ve yineliyoruz hep bir ağızdan
''Ekmek ve gül! Ekmek ve gül!''

J.Oppenheım

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hangi sistemden bahsediyoruz?

Herkes çalışsın, bölüşülsün kardeşçe, yaşamın sundukları   bu kısım çok hoş O0

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
Kadınları erkeklerden ne yönüyle ayırıyorlar ki,baksanıza ERKEKlerin yapmadığını kadınlarımız yapıyor.
ve kadınlar buna benzer çok ağır şeyler yapmaya maruz bırakılıyor.

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ne yaşadığımız coğrafya nede sistem bunlar kılıf,bahane insan heryerde insandır vicdan meselesi bence

E

elfbyzt

Kullanıcı
6 Kas 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
eniseoz' Alıntı:
Ne yaşadığımız coğrafya nede sistem bunlar kılıf,bahane insan heryerde insandır vicdan meselesi bence
bu söylediklerinize katılıyorum.

G

gecelerinzalimi

Kullanıcı
27 Haz 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
İyide fotoğrafdaki adamın kocası olduğunu bilmiyoruz.Hadi olsa bile adam belki rahatsız olamaz mı?
Göründüğü gibi olmayabilir.

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gecelerinzalimi' Alıntı:
İyide fotoğrafdaki adamın kocası olduğunu bilmiyoruz.Hadi olsa bile adam belki rahatsız olamaz mı?
Kocası olup olmaması önemli değil erkek olması yeterli tabiatı gereği daha güçlü olması yeterli evet haklısın rahatsızlık durumuda olabilir ama bu resimdeki adamın pişkin bakışından anlaşıldığı kadarıyla gayet sağlıklı mecburiyetten dolayı taşıyamıyor olsaydı bunun ezikliğini yansıtırdı

G

gecelerinzalimi

Kullanıcı
27 Haz 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
eniseoz' Alıntı:
gecelerinzalimi' Alıntı:
Kocası olup olmaması önemli değil erkek olması yeterli tabiatı gereği daha güçlü olması yeterli evet haklısın rahatsızlık durumuda olabilir ama bu resimdeki adamın pişkin bakışından anlaşıldığı kadarıyla gayet sağlıklı mecburiyetten dolayı taşıyamıyor olsaydı bunun ezikliğini yansıtırdı
Ben bir profesyonel fotoğrafcıyım.Saniyenin 10 da birinde çekilen fotoğrafın verdiği mesaj tartışılır.Resim net olmadığı için yüz hattı pek belli olmuyor. Yanıltıcı olabilir.

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
zaten konu fotoğraftaki adamla kadın değil bu sadece bir örnek bu şartlarda olan yok mu!! VAR..
Bizim tartıştığımızda bu çift değil genel olarak düşünüyoruz ;)

G

gecelerinzalimi

Kullanıcı
27 Haz 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Genelleme yaparsanız doğru ama hiç hoş bir durum değil.Cahil demek istemiyorum fakat onlarda büyüklerinden gördükleri gibi davranıyorlar.Bize göre yanlış onlara göre örf ve adet..

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gecelerinzalimi' Alıntı:
Genelleme yaparsanız doğru ama hiç hoş bir durum değil.Cahil demek istemiyorum fakat onlarda büyüklerinden gördükleri gibi davranıyorlar.Bize göre yanlış onlara göre örf ve adet..
Hayır arkadaşım onlara görede örf ve adet değil emin olabilirsin bu sadece onların arkasına sığındığı bir bahane ve eğer sende böyle düşünüp bunu böyle söylersen gerçekten onlarda bunun arkasına sığınmaktn hiç vazgeçmezler baksana örf ve adet diye kabullendirmişler bunu herkeze..

G

gecelerinzalimi

Kullanıcı
27 Haz 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben gördüğümü söylüyorum.Saklandıkları doğru fakat onlara göre KURAL..

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gecelerinzalimi' Alıntı:
Odaklandığınız şey yanlış.Bu sadece "insanlarımızın" yaşadığı gerçekler.Ayrıca yıllardır "örfümüz adetimiz böyle,biz babadan böyle gördük veya kültürümüz bu" gibi cümlelerle avutuldu insanlarımız millet olarak...Tabii resim hakkında benim düşüncelerimi soracak olursanız,ben zayıf bir insan görüyorum."Erkek" değil.