İşte Sinemanın en pahalı kadın oyuncusu

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan İşte Sinemanın en pahalı kadın oyuncusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,269 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı İşte Sinemanın en pahalı kadın oyuncusu
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

İşte Sinemanın en pahalı kadın oyuncusu

Filmbaşına ne kadar alıyor?
Genç yaşına rağmen başarı merdivenlerini hızla tırmanan ve grafiğini düşürmeyen Özgü Namal'ın film başına kaç lira ücret aldığını biliyor musunuz?

Film başına 90 bin YTL alan Özgü Namal, Türk Sineması'nın en pahalı oyuncusu unvanını kazandı…
Bugün gazetesinin haberine göre Kurtlar Vadisi dizindeki rolüyle tanınan Özgü Namal mesleki yaşantısında bundan sonra hızlı bir çıkış grafiği gösterdi. Bu dizi sonrasında popülaritesi arttı ama dizilerden çok sinemaya ağırlık veren Namal bunun kısa sürede karşılığını aldı.

14'üncü Ankara Film Festivali 'Umut Veren Yeni Kadın Oyuncu' ödülü (Sır Çocukları), 26'ncı Uluslararası İstanbul Film Festivali 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü (Beynelmilel), 44'üncü Antalya Altın Portakal Film Festivali 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü (Mutluluk) ile aldı.

Bunun yanında 'Polis', 'Organize İşler' filmlerinde de rol alan Özgü Namal son olarak 'O… Çocukları' filmiyle adından söz ettirmeyi yine başardı.

GENÇ YAŞINDA BAŞARI
Türk Sineması'nın en pahalı oyuncusu olması aslında pek çok oyuncunun sinemada oynamak için çok düşük ücretlere razı olmasından veya ücret almamasından da kaynaklanıyor.

Ancak yine de Özgü Namal genç yaşında ulaştığı zirvenin getirdiği profesyonellikle Türk Sineması'nda 90 bin YTL'lik tarifesi ile en pahalı oyuncu olmayı başardı.

H2

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
nası ya 90 bin ytl şaka mı bu. ben bu kıza para versem oynatsam dandik bir film çeksem hmmm.. sonra dur kısa bi hesap; toplam maliyetimiz 500.000 ytl olsa. Hadi en pahalı özgü namal sa diğerleri ne kadar alıyor acaba. Onları oynatalım maliyet düşsün.

1 sinema bileti ortalama 10 ytl den

demekki 50.000 kişi izlerse kara geçmeye başlıyoruz. ooo :).. kafamda ışıklar canlanmaya başladı  hafiften

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Mutluluk filmindeki performansını çok beğenmiştim bence hakediyor :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Özlem' Alıntı:
Mutluluk filmindeki performansını çok beğenmiştim bence hakediyor :)
Bencede çok  hakediyor ve daha iyi senoryalara ve filmlere imzasıyla hak edecegini tahmin ediyorum..

Bu gün "Güneşin oğlu" filmine sırf Özgü NAMAL için girdim...İyikide girmişim..
Ben begendim,gülümsedim,..Destere filmi hayal kırıklıgından sonra baya bir iyi geldi...kızda harbi güzeldi... ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hakikaten paha biçilmez, hemde sade oyuncu olarakl değil.
::)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
dideM' Alıntı:
Bu ne abi ya magazin forever mı burası
Hey allahım yav
Valla orasını bilmem, ama anglinayı nerede görsem illa yorumlarım.
Buda yerli angelina heheh