waaaw süperr ayarlanmış ...3 kere farklı sayıyla denedim...ve gerçekten tuttu...ama bnce bi esprisi var bunun yaa,,ama çözemedim her sayı için çok iyi ayarlanmış güzelldi..teşekkürler sehla..
arkadaşlar 9 ve 9 un katlarına bakın işlemlerin sonu hep 9 un katı çıkıyor 9.18.27.36.45.54.63.72.81. hepsinde aynı sembol var ve sonuç hep bunlardan biri çıkıyor...
ya arkadaşlar her defasında tablo degişio ki şaşırtmacada burda. yaptıgınız sayıyı her kutuya bastıktan sora takip edin ordaki işaret her defasında kutunun içinde çıkıcak zaten.
gretanın dediği gibi tablo değişiyor 9 18 27 36 45 54... (mod 9) serisindeki harflerin hepsi aynı ve hangi işlemi yaparsanız yapın o serideki rakamarı buluyorsunuz ve bu rakamların yanındaki harfler değişio
ben çözdüm olayı arkadaşlar akıl okuyucu falan değil aslında basit bir hile var aslında bende başta çok şaşırmıştım.dikkat ederseniz 9 un yanındaki ve 9 a çapraz giden sayıların yanındaki simgenin aynısı çıkıyor.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.