işte akıl okuyucusu (imiş)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzelmiş ama bir süre sonra sallamaya başlıyor yani tutmuyor mesela aynı sayıyı iki kere kullanın... :)
paylaşım için teşekkür ederim sehla

bide şöle bişi var 2 haneli sayı tut diyor ama 99 sayısına kadar sembol var çalışma mantığını bulalım diyemi ki .

waaaw :D süperr ayarlanmış ...3 kere farklı sayıyla denedim...ve gerçekten tuttu...ama bnce bi esprisi var bunun yaa,,ama çözemedim:D her sayı için çok iyi ayarlanmış güzelldi..teşekkürler sehla.. ;)

İlk düşünerek yaptım. sonrasında düşünmeden yaptım her seferinde değişik çıkıyor :)

arkadaşlar 9 ve 9 un katlarına bakın işlemlerin sonu hep 9 un katı çıkıyor 9.18.27.36.45.54.63.72.81. hepsinde aynı sembol var ve sonuç hep bunlardan biri çıkıyor...

ya arkadaşlar her defasında tablo degişio ki şaşırtmacada burda.
yaptıgınız sayıyı her kutuya bastıktan sora takip edin ordaki işaret her defasında kutunun içinde çıkıcak zaten.​

gretanın dediği gibi tablo değişiyor 9 18 27 36 45 54... (mod 9) serisindeki harflerin hepsi aynı ve hangi işlemi yaparsanız yapın o serideki rakamarı buluyorsunuz ve bu rakamların yanındaki harfler değişio

ben çözdüm olayı arkadaşlar akıl okuyucu falan değil aslında basit bir hile var aslında bende başta çok şaşırmıştım.dikkat ederseniz 9 un yanındaki ve 9 a çapraz giden sayıların yanındaki simgenin aynısı çıkıyor.

Geri