İş Bankası ve Garanti Bankası

• Konbuyu başlatan burakk7
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İş Dünyası Yazıları kategorisinde burakk7 tarafından oluşturulan İş Bankası ve Garanti Bankası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,948 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İş Dünyası Yazıları
Konu Başlığı İş Bankası ve Garanti Bankası
Konbuyu başlatan burakk7
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan burakk7
B

burakk7

Kullanıcı
14 Haz 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bir arkadaşım için foruma üye oldum. Sormak istediği bir soru var ancak çalıştığından dolayı takip edemiyor. Şuan kendisi Garanti Bankasında gişede işe başladı. Henüz 2. haftası. İşe başlamadan öncede İş bankasının sınavlarına girip mülakata katılmaya hak kazandı. Ancak şuan çok kararsız. Eğer İşbankası mülakatı olumlu geçerse ve işe alınırsa Garanti bankasından istifa etmesi durumunda ödeyeceği tazminattan korkuyor. Bir diğer çekincesi ise İşbankasının çalışma koşullarının Garanti bankasından farksız olması. Diğer bir açıdan Garanti bankasının satış odaklı olması bir dezavantaj olarak düşünyor. Garanti bankasının olumlu tarafının ise yükselmenin çok daha kolay olması. Açıkçası artı ve eksi yönlerini koyuyoruz ancak karar veremiyor. İlginize teşekkür ederim.

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Siz zaten herşeyi araştırmışşınız artı ve eksileri bir kefeye koyup tartın kişinin ne istediği önemli hangi tarafın onu tatmin edebiliceğine kendisi karar vermelidir bence

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bence olduğu yerde kalsın.. pişman olmak keşke demekten daha kötü değil ...
Başlangıç ortamını değiştirmek iyi değildir hem.

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
burakk7' Alıntı:
Bir arkadaşım için foruma üye oldum. Sormak istediği bir soru var ancak çalıştığından dolayı takip edemiyor. Şuan kendisi Garanti Bankasında gişede işe başladı. Henüz 2. haftası. İşe başlamadan öncede İş bankasının sınavlarına girip mülakata katılmaya hak kazandı. Ancak şuan çok kararsız. Eğer İşbankası mülakatı olumlu geçerse ve işe alınırsa Garanti bankasından istifa etmesi durumunda ödeyeceği tazminattan korkuyor. Bir diğer çekincesi ise İşbankasının çalışma koşullarının Garanti bankasından farksız olması. Diğer bir açıdan Garanti bankasının satış odaklı olması bir dezavantaj olarak düşünyor. Garanti bankasının olumlu tarafının ise yükselmenin çok daha kolay olması. Açıkçası artı ve eksi yönlerini koyuyoruz ancak karar veremiyor. İlginize teşekkür ederim.
Garanti Bankası'nda 4 sene çalışmış, her biriminde (hemen hemen) görev almış birisi olarak söylüyorum. Teşhisleriniz çok doğru. Satış odaklı bir banka olması insanı motivasyonsuzluğa doğru itiyor. Aslında bu sizi yarın ki banka kariyeriniz için inanılmaz hazırlıyor ama bu süreç içinde çok yıpranıyorsunuz.

Bırakmanız halinde eğitim tazminatı tarafında ciddi bir tutar isteyebilirler. Bunu bölgenizin İnsan Kaynakları departmanı ile yapılandırabilirsiniz. (İyi bir pazarlıkla ödenmeyedebilir.)

Ama İş Bankası tarafında çalışan arkadaşlarımdan biliyorum, Garanti'ye nazaran çok daha rahat.

B

burakk7

Kullanıcı
14 Haz 2011
En iyi cevaplar
0
0
Geç gelen cevabın için kusura bakmayın. İş bankasından cevap geldi. Eskişehir'de yaşayan arkadaşım için Bolu'daki bir şube için teklif sunmuşlar. Ancak Eskişehir'de ailesiyle birlikte kalmasından dolayı boyuda kira, faturalar vs masraflar sıkıntı yaratacağından Eskişehir olana kadar havuzda beklemeyi uygun gördü. Şuan Garanti'de çalışmaya devam ediyor. Bakalım hayırlısı herşeyin. Cevap yazan arkadaşlar içinde teşekkürlerimi sunarım.