internette en tehlikeli cümle

• Konbuyu başlatan hayalhane
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde hayalhane tarafından oluşturulan internette en tehlikeli cümle başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,217 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı internette en tehlikeli cümle
Konbuyu başlatan hayalhane
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hayalhane
H

hayalhane

ABD'de lise öğrencisi 14 yaşındaki genç kız MySpace.com sitesinde yazdığı bir cümle yüzünden kendisini apar topar sınıftan alan FBI ajanları tarafından sorgulanıyor.
ABD’de bir internet sitesinde "Bush’u öldürün" diye yazan 14 yaşındaki kız öğrenci, gizli servis ajanları tarafından sorgulandı. MySpace.com sitesine "Bush’u öldürün" yazan Julia Wilson isimli kız öğrenciyi dersten alıp sorgulamaya götüren ajanların sert davrandığı, kızın ise "Bush’a bir zarar verme niyetim yok. Sadece politikalarını desteklemiyorum. Ben savaş karşıtıyım" dediği bildirildi.

Sacramento’daki McClatchy Lisesi’nde öğrenim gören Julia Wilson, Myspace.com isimli siteye Başkan Bush’un bir fotoğrafı ve üzerine "Bush’u öldürün" yazdı ve yanına da bir bıçak çizdi. Geçtiğimiz ilkbaharda sekizinci sınıfta gördüğü tarih dersinde bu yaptığının federal bir suç olduğunu öğrendikten sonra siteden kaldırdı. Ancak artık çok geçti. Ajanlar Julia’nın sayfasını buldular ve küçük kızı kontrol listesine aldılar. Küçük Julia önceki gün biyoloji dersindeyken ajanlar okula geldi ve kız öğrenciyi dersten alarak sorgulamaya başladı. 15 dakikalık sorgulamad gözyaşlarına boğulan Julia’nın. Barış yanlısıyım, Irak’taki savaşa karşıyım. Bush’u öldürmek gibi bir niyetim yok" diye konuştu.

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
hayalhane' Alıntı:
salla gitsin ne diyecen zaten
düntanın çivisai çıkmış ;D ;D
hayalhane' Alıntı:
ama gerçekten öle
dalgasın ayazdım,millet görsün de ona göre tedbirini alsıni nternette diye :):)
Dalgasına yapacağınız paylaşımlarınız için sizi geyik bölümüne alalım ozaman.

Konudaki kızın öylesine öfkesini belirtmek için yazdığı bir cümle başına işler açmış
yani bazen dalgasına yada öylesine yazdığımız bir cümle belki yazıdaki gibi başımıza içler açmaz ama bizim insanların gözündeki yerimizi belirlemede etken olabilir :)

H

hayalhane

Özlem' Alıntı:
hayalhane' Alıntı:
salla gitsin ne diyecen zaten
düntanın çivisai çıkmış ;D ;D
hayalhane' Alıntı:
ama gerçekten öle
dalgasın ayazdım,millet görsün de ona göre tedbirini alsıni nternette diye :):)
Dalgasına yapacağınız paylaşımlarınız için sizi geyik bölümüne alalım ozaman.

Konudaki kızın öylesine öfkesini belirtmek için yazdığı bir cümle başına işler açmış
yani bazen dalgasına yada öylesine yazdığımız bir cümle belki yazıdaki gibi başımıza içler açmaz ama bizim insanların gözündeki yerimizi belirlemede etken olabilir :)
yahu ben neden çok yanlış anlaşılıyorum yaa
sn Özlem ben dalgasına derken konuyu okusunlarda millet hem gülsün,ben sevinirim buna,hemde dikkatli olsun dedim
yapmayın LÜTFEN geyik yapmıyorum :) :)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Belkide sen kendini yanlış ifade ediyorsundur :) Kelimelerini biraz daha özenli seçsen eminim doğru anlaşılacaksındır.
Nacizane eleştirimi dile getirdim :)

H

hayalhane

Özlem' Alıntı:
Belkide sen kendini yanlış ifade ediyorsundur :) Kelimelerini biraz daha özenli seçsen eminim doğru anlaşılacaksındır.
Nacizane eleştirimi dile getirdim :)
estağfirullah efendim
bütün eleştiriler benim için önemlidir
gerçektende biraz ifadede hata yapmışım bundan sonra daha dikkat ederim
naçizane eleştiriniz için teşekkürler :)