İnsanlar neden başkalarının kusurlarıyla dalga geçmek zorundadır ki...

• Konbuyu başlatan nalinci
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde nalinci tarafından oluşturulan İnsanlar neden başkalarının kusurlarıyla dalga geçmek zorundadır ki... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,369 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı İnsanlar neden başkalarının kusurlarıyla dalga geçmek zorundadır ki...
Konbuyu başlatan nalinci
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hindiba
nalinci

nalinci

Kullanıcı
3 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
Konu başlığına daha yazacak çok şey var dı aslında ama düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ...NALİNCİ...
:-\ bu dalga benim içinde söz konusu büyüzden bu konuyu açmak istedim ...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Aslında böyle bir zorunlulukları yok ...
Sadece psikolojik sorunları olan insanlar karşısındakilerle dalga geçtiğini sanarak kendini küçültürde farkında olmazlar...
Yazık bu tiplere gerçekten acıyorum ...

Nida Ates - Rodos Semahi

nalinci

nalinci

Kullanıcı
3 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
evet... öyle bir zorunlulukları yok ... ama dalga geçilen kişi bunları hiç düşünmüyor işte sadece ne kadar küçüldüğünü düşünüyor......

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili nalinci..
Bu tip insanlar cahil cesaretine sahiptirler..Kompleksli ve ukala olurlar...
Fazla muhatap almayacaksın çünkü değmez ...Bunların davranış ve hareketlerini fazlaca önemsemekse insanı sadece yıpratır ve   beyhude geçen bir zaman kaybıdır.
Güzel bakan güzel görürmüş...Özü bir sözü doğru güvenilir birey olmaya özen göztertermek , kaliteli yaşam esas hedef olmalı diye düşünüyorum ...
Gerisi bence gereksiz detaydır...

nalinci

nalinci

Kullanıcı
3 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
iyi madem ben de bundan sonra pek takmam ... saol :) crt

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili nalinci..
Sözlerimi dikkate alman benim içinde çok sevindiriciydi...
Bu tür dengesiz insanlar karşısında üzülüp kendini bunalıma sokakarak onların prim yapmasına izin verme..
Bu tür insanlar kendi sorunlarını unutmak istercesine başkalarının mutsuzluğundan haz duyarlar onlara bu zevki yaşatma ve bu sözlerimi unutma canım...
Zaman zaman bu konudaki düşüncelerini paylaşmanı bizi heberdar etmeni istiyorum.
Yine görüşmek üzere sevgiyle dostça  kal

M

mehmet90

Kullanıcı
12 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Bu tip insanlar içindeki bastırılmış duyguları okşamak , kendini tatmin etmek için hata,eksik ararlar.Suskun kaldıkça üstüne gelirler,kabuğuna çekilme ; olayı şakaya dök anında hazır cevaplarla saldır onlara.

H

Hindiba

Kendini gerçekten seven ve kendine değer veren bir insanın başkasıyla dalga geçtiğini pek görmedim ben. Genelde kendileriyle sorunu olan insanlar yapıyor gibi bunu sanki.

Her insanın kusurları var ve her insan kusurlarıyla anlamlı ve tam. Dalga geçenler, kendi kusurlarını kabul etmekte zorlanıyor olabilirler.