Konu başlığına daha yazacak çok şey var dı aslında ama düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ...NALİNCİ... :-\ bu dalga benim içinde söz konusu büyüzden bu konuyu açmak istedim ...
Aslında böyle bir zorunlulukları yok ... Sadece psikolojik sorunları olan insanlar karşısındakilerle dalga geçtiğini sanarak kendini küçültürde farkında olmazlar... Yazık bu tiplere gerçekten acıyorum ... Nida Ates - Rodos Semahi
Sevgili nalinci.. Bu tip insanlar cahil cesaretine sahiptirler..Kompleksli ve ukala olurlar... Fazla muhatap almayacaksın çünkü değmez ...Bunların davranış ve hareketlerini fazlaca önemsemekse insanı sadece yıpratır ve beyhude geçen bir zaman kaybıdır. Güzel bakan güzel görürmüş...Özü bir sözü doğru güvenilir birey olmaya özen göztertermek , kaliteli yaşam esas hedef olmalı diye düşünüyorum ... Gerisi bence gereksiz detaydır...
Sevgili nalinci.. Sözlerimi dikkate alman benim içinde çok sevindiriciydi... Bu tür dengesiz insanlar karşısında üzülüp kendini bunalıma sokakarak onların prim yapmasına izin verme.. Bu tür insanlar kendi sorunlarını unutmak istercesine başkalarının mutsuzluğundan haz duyarlar onlara bu zevki yaşatma ve bu sözlerimi unutma canım... Zaman zaman bu konudaki düşüncelerini paylaşmanı bizi heberdar etmeni istiyorum. Yine görüşmek üzere sevgiyle dostça kal
Bu tip insanlar içindeki bastırılmış duyguları okşamak , kendini tatmin etmek için hata,eksik ararlar.Suskun kaldıkça üstüne gelirler,kabuğuna çekilme ; olayı şakaya dök anında hazır cevaplarla saldır onlara.
Kendini gerçekten seven ve kendine değer veren bir insanın başkasıyla dalga geçtiğini pek görmedim ben. Genelde kendileriyle sorunu olan insanlar yapıyor gibi bunu sanki.
Her insanın kusurları var ve her insan kusurlarıyla anlamlı ve tam. Dalga geçenler, kendi kusurlarını kabul etmekte zorlanıyor olabilirler.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.