İngilizce sohbet odası =)

• Konbuyu başlatan efsane_18
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Görüş, İstek ve Şikayetleriniz kategorisinde efsane_18 tarafından oluşturulan İngilizce sohbet odası =) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,294 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Görüş, İstek ve Şikayetleriniz
Konu Başlığı İngilizce sohbet odası =)
Konbuyu başlatan efsane_18
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zynep
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
İngilizce konusabılceğimiz bi sohbet odası acılmasını öneriyorum. Hem ingilizcemizi geliştirmiş oluruz bilmiyenlerde ögrenmiş olur.Faydalı bi katagori olcagını düşünüyorum.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Böyle bir bölüm düşünüldü fakat Türkçemizde bile bazen yazım hataları olmakta.
Ki, İngilizce'de bazı kelimeler bir çok anlamı ifade etmekte. Ve o bölüm daha bir kontrollü olmayı . :)
Ama Yönetim tarafından da düşünüldü.
Şuan için İngilizce bölümü olmaması tabi ilerisi için olmayacağı anlamına gelmez. :)

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
Evet ama bence ingilizce de daha az sorun olur gib geliyor bana..  Tabi benimki bi öneriydi sadece ???

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
efsane_18' Alıntı:
Evet ama bence ingilizce de daha az sorun olur gib geliyor bana..  Tabi benimki bi öneriydi sadece ???
Bence daha çok yazım hatası olur diye kendimce düşünüyorum ama tabi ki bunlar tek başına alıncak bir karar değil.
Site Yöneticisi/kurucusu ve diğer yöneticiler tarafından da değerlendirilecektir.

Yanlış anlaşılmak istemem ama Türkçe yorumlarda bile bir çok eksik kelime kullanılıyorsa ! ki kullanılıyor İngilizce'de nasıl olur bilemem.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu konu daha önce görüşüldü, ve bazı sakıncaları nedeniyle şu anda beklemede.

Konuyu kilitlemeden önce, bir şey yazmak istiyorum izninizle;
Bizler sadece kendi dilimizi katletme ustasıyız bana kalırsa, İngilizce'yi de katletmeye başladık ancak, Türkçeleştirerek.
Burada böyle bir oda olursa, arkadaşlarımızın İngilizce'yi doğru kullanma gayreti içinde olacaklarına benim inancım sonsuzdur.
Çünkü açılmasının istenme nedeni İngilizce geliştirmek.
Ancak, Gülşah'a katılıyorum, Türkçe'yi de doğru kullanmak yönünde lütfen gereken dikkati gösterelim.
Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...