İngilizce konusabılceğimiz bi sohbet odası acılmasını öneriyorum. Hem ingilizcemizi geliştirmiş oluruz bilmiyenlerde ögrenmiş olur.Faydalı bi katagori olcagını düşünüyorum.
Böyle bir bölüm düşünüldü fakat Türkçemizde bile bazen yazım hataları olmakta. Ki, İngilizce'de bazı kelimeler bir çok anlamı ifade etmekte. Ve o bölüm daha bir kontrollü olmayı . Ama Yönetim tarafından da düşünüldü. Şuan için İngilizce bölümü olmaması tabi ilerisi için olmayacağı anlamına gelmez.
Bence daha çok yazım hatası olur diye kendimce düşünüyorum ama tabi ki bunlar tek başına alıncak bir karar değil. Site Yöneticisi/kurucusu ve diğer yöneticiler tarafından da değerlendirilecektir.
Yanlış anlaşılmak istemem ama Türkçe yorumlarda bile bir çok eksik kelime kullanılıyorsa ! ki kullanılıyor İngilizce'de nasıl olur bilemem.
Bu konu daha önce görüşüldü, ve bazı sakıncaları nedeniyle şu anda beklemede.
Konuyu kilitlemeden önce, bir şey yazmak istiyorum izninizle; Bizler sadece kendi dilimizi katletme ustasıyız bana kalırsa, İngilizce'yi de katletmeye başladık ancak, Türkçeleştirerek. Burada böyle bir oda olursa, arkadaşlarımızın İngilizce'yi doğru kullanma gayreti içinde olacaklarına benim inancım sonsuzdur. Çünkü açılmasının istenme nedeni İngilizce geliştirmek. Ancak, Gülşah'a katılıyorum, Türkçe'yi de doğru kullanmak yönünde lütfen gereken dikkati gösterelim. Teşekkürler.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.