İlk yazım o yüzden affınıza sığınıyorum yanlışlarım için

_umutsuz_

Kullanıcı
Hemen her akşam eve içim sıkkın dönüyorum.İskele kapısını geç açan memur,gişede bulunmayan biletçi,sokağı süpüren temizlik işçisi,karası ellerimize sıvanan gazete,merhametimizi ilgilendiren dilenci..."İşte,hergün ruhumuzun kumaşını delik deşik eden güveler.İnsan denen büyük kıymeti küçük ihmallerin kurbanı olmaktan kurtalmalıyız!!! ::)

Kesinlikle vardı.

Demek istediğim neyden bahsediyorsun?
  Bu arada her zaman iyi yorum yapmak zorunda değilim.Eleştirilere açık olmalısın.

teşekkürler  :D
hı bu arada her zamn münasebetsiz konuşmalara açığımdır ama her şeydede bi pislik arayanlara karşı münasebetsizce cvp vermeye çalışırım.münasebetsiz konuşmalara git kendi yazılarında devam et bn yazılarım hoşuna gitmediyşe bi amaç arama.

_umutsuz_' Alıntı:
Hemen her akşam eve içim sıkkın dönüyorum.İskele kapısını geç açan memur,gişede bulunmayan biletçi,sokağı süpüren temizlik işçisi,karası ellerimize sıvanan gazete,merhametimizi ilgilendiren dilenci..."İşte,hergün ruhumuzun kumaşını delik deşik eden güveler.İnsan denen büyük kıymeti küçük ihmallerin kurbanı olmaktan kurtalmalıyız!!! ::)

Ben çok beğendim yazını ..Çok haklı olduğun yönler var ..

Ben her yerde pislik aramıyorum.
Laflarına dikkat et.
Beğenmemiş olabilirim.
En doğal hakkım.
Ben teşekkür ederim.
Kibarlığın(!)için...

şüheda haklı. şu an sen de, ruhumuzu delik deşik eden bir güve konumuna düştün. lütfen eleştirilere daha açık olalım. bu arada " İnsan denen büyük,(virgül) kıymeti küçük,(virgül) ihmallerin kurbanı olmaktan kurtulmalıyız!!! "  olması gerekiyordu.

Geri