E
egeli_muh
dünyadaki her ağaçtan düşen yaprağın (her ne şekilde düşerse düşsün) pi sayısı(3,14...) ile orantılı düştüğünü biliyor muydunuz?
Neden öyle düşüyormuş ki?egeli_muh' Alıntı:dünyadaki her ağaçtan düşen yaprağın (her ne şekilde düşerse düşsün) pi sayısı(3,14...) ile orantılı düştüğünü biliyor muydunuz?
bilmiyoduk ama bu bilginin doğruluğunu bilmek istiyorum aslında biraz garip geldi :egeli_muh' Alıntı:dünyadaki her ağaçtan düşen yaprağın (her ne şekilde düşerse düşsün) pi sayısı(3,14...) ile orantılı düştüğünü biliyor muydunuz?
Ne demek bu bende anlayamadım,biraz daha açıklarsan memnun olurumegeli_muh' Alıntı:dünyadaki her ağaçtan düşen yaprağın (her ne şekilde düşerse düşsün) pi sayısı(3,14...) ile orantılı düştüğünü biliyor muydunuz?
ben de öyle düşündüm ama yazan arkadaşımızın biraz açıklama yaması daha uygundur.Senin dediğin gibi orantılı mı düşüyor yoksa havadaki hareketlerinin resmi çizilip mi bu sonuca ulaşılmış? Karışık yazdım ama sonuç aynı yönde? Yarım bir konu benceilenay' Alıntı:Pi sayısıyla nasıl orantılı düşüyor döndüğünden dolayı olabilir mi : ???