ilginç hayalet resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilenay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilenay

Kullanıcı
hayalet3mv.png

hayalet167rr.jpg

hayalet.jpg

ghostyghostbx3.png

Fr01.jpg

bilim adamları bir araştırma yapmak için mezarlığa alıcı dikmişler. aletten sinyal gelince bu kadının hayaleti ile karşılasmışlar.

z_minifake11.jpg

z_minifake04.jpg

07.jpe

resim çekilirken evde kimse olmadığına emindiler.

madchen01.jpg

resim 1995 yılında çekilmiş. göründüğü gibi  balkonda küçük bir kız var. uzun zaman önce bu evde bir yangın çıkmış ve kız ölmüş.sonradan evinde çekilen fotoğraflarda bu görüntü ortaya çıkmış.

tn.jpg

phn-23-1.jpg

phn-23-1a.jpg

phn-24-1.jpg

phn-24-1a.jpg

phn-27-2.jpg

phn-27-2a.jpg

photo-20-2.jpg

photo-20-2a.jpg

photo-20-2b.jpg

Ben inanmıyorum fakat Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar :)

ben bakmaya korkuyorum.inanmak ya da inanmamak önemli değil aslında çünkü inansakta inanmasakta bu bizim haytımızı değiştirmez.
tşk. :)

bu kadar olmaz diye düşünüyorum.çünkü sonuçta bunlar vefat etmiş ve öbür taraftalar.bi kere Allah bunu izin vermez.öyle değil mi  ???

Bunlar basit efekt oynamaları. Oturduğunuz yerden sizde fotoğraflarınıza bu tür rötuşlar yapabilirsiniz. Resimler için teşekkürler.

morkiz' Alıntı:
bu kadar olmaz diye düşünüyorum.çünkü sonuçta bunlar vefat etmiş ve öbür taraftalar.bi kere Allah bunu izin vermez.öyle değil mi  ???
bencede öyle olmalı.  ama kesin bir bilgi bilen var mı?

Gerçek olabilir çünkü böyle şeyler gerçek hayatta olabiliyor ordaki bazı resimlerin gerçek olduğuna inanıyorum.Çünkü bir yakınımın başında gelmiş ve daha bir çok şey duymuştum.

Korktum yaa mezarlıktakinin dogrulu olablir ayy konusmayalım tartışmayalım bile yaww  :-X :-X :-X

Yav hayalet diye bir şey yoktur.
Adı izerinde hayal et, hayal ed,iyorsunuz  :)

Lay la layla lay lay bir şirine eksik

Hayalet görmüş birisi olarak ( ya da halusinasyon da olabilir ama iki insan aynı halusinasyonu görürmü ) , bunlar gerçek değil bence de.  (:

Çok fazla x-files izledim zamanında ondan kaynaklı sanırım.

Geri