hızlı yaşayan çabuk ölür

• Konbuyu başlatan GLSM
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde GLSM tarafından oluşturulan hızlı yaşayan çabuk ölür başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,363 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı hızlı yaşayan çabuk ölür
Konbuyu başlatan GLSM
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan suyatürkü
G

GLSM

Kullanıcı
1 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Ulu bir çınar ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş. Bahar ilerledikçe bitki çınar ağacına sarılarak yükselmeye başlamış.Yağmurların ve günesin etkisiyle müthiş hızla büyümüş ve neredeyse çınar ağacıyla aynı boya gelmiş. Bir gün dayanamayıp sormuş çınara:
- "Sen kaç ayda bu hale geldin agaç?"
- "82 yılda" demiş çınar
- "82 yılda mı?" diye gülmüş ve çiçeklerini sallamış kabak,
- "Ben neredeyse 2 ayda seninle aynı boya geldim bak!"...
- "Doğru" demiş agaç, "doğru"...
Günler günleri kovalamış ve sonbaharın ilk rüzgarları başladığında kabak önce üşümeye sonra yapraklarını düşürmeye, soğuklar arttıkça da
aşağıya doğru inmeye başlamış. Sormuş endişeyle çınara:
- "Neler oluyor bana ağaç?"
- "Ölüyorsun" demiş çınar"...
- "Niçin?"
- "Benim seksen iki yılda geldiğim yere sen iki ayda gelmeye çalıştığın için"...

S

suheda:)

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
Güzel bir yazı.
Fakat ''Yeni katılanlar'' bölümünde değil de ''Serbest Kürsü''de olmalıydı.
Lütfen dikkat edelim:)

S

suyatürkü

Kullanıcı
21 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
- "Benim seksen iki yılda geldiğim yere sen iki ayda gelmeye çalıştığın için"...

sabır, azim, ve bu ikisi için güç..
ilk okuduğumda bu üç şey geldi aklıma. yanımızdaki çınar ağaçlarının boyuna ulaşmak için değil, gerçekten ulaşabildiğimiz en  yüksek yerde sağlam bi şekilde kalabilmek için.
ki hiç bir zaman ne çınar ağacının ne de kavak ağacının boyu bizim için ölçüt olmamalı. herkez tek ve özel.