Hızlı Adımlar

• Konbuyu başlatan Bilgesu
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Bilgesu tarafından oluşturulan Hızlı Adımlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,296 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Hızlı Adımlar
Konbuyu başlatan Bilgesu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bilgesu
B

Bilgesu

Kullanıcı
4 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hızlı adımlar size neyi hatırlatıyor??
Düşünün birçok adım var .Neyse ben birkaçını söyliyim .

1.Anneannesi arkadan gelirken hızlı adımlarla giysi mağazasına gitmeye çalışan bir genç kız. :) ;D
2.Annesiyle kırtasiyeye hızlı adımlar adlı kitabı alıp arkadaşlarına yetişmek isteyen bir çocuk. :) ::)
3.Arkadaşıyla fazla yağlarını eritmek için yürüyüşe çıkan bir kızın hızlı adımlarla ilerlemesi. :) :D
4.İlişkisini hızlı adımlara noktaladığı için depresyonda olan bir kız. :) :-\
5.Kontürolsüzce araba kullanırken hayatında hızlı adımlar atan bir gencin öiümü. :'( :)
6.Hayatlarının heyecansız ve hızlı adımlarla ilerlediğini söyleyip ayrılan, sevgilisi yüzünden fizikten düşük not alan bir genç.:):-[   
7.Çocuklarının geleceğini hazırlarken hızlı adımlar atarak,sonucunda çocuklarını kaybeden boşanmış bir karı koca. :) :(
8.Hızlı adımlar şarkısıyla harika bir eş kazanan popstar. :) 8)
9.Hızlı adımlarla ablasının sevgilisini ayartan bir kız kardeş.
SİZCE BUNLAR  HIZLI ADIMLAR MI?? ???     YOKSA GEÇMİŞTE BIRAKTIĞIMIZ İYİ VE KÖTÜ ANILAR MI?? ???   EN HIZLI ADIM YAŞAMI YAŞAYANLARIN ADIMIDIR... :)