Herkese Selamlar

• Konbuyu başlatan muratasoy
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde muratasoy tarafından oluşturulan Herkese Selamlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,398 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Herkese Selamlar
Konbuyu başlatan muratasoy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kadirdeligoz
muratasoy

muratasoy

Kullanıcı
6 May 2012
En iyi cevaplar
0
0
Çanakkale
Bu forumu şans eseri buldum, aslında tam olarak şans eseri de değil ama öyle gibi. Ben işletme 1. sınıf öğrencisiyim. Hep sorularım vardı kendime: 'mezun olduğumda ne yapacağım, ne olacağım ben?' gibilerinden. Öncelikle şunu öğrendim kendimi her konuda geliştirmem gerekliymiş. İnsanlar şansı, hep piyangonun çıkması ya da bir yerden büyük bir para gelmesi gibi nitelendirirler. İlk cümlede belirttiğim gibi bu forumu şans eseri buldum ve çok şanslıymışım. İnanıyorum kendinigelistir.com bana çok şey kazandıracak.
herkese iyi forumlar

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hoşgeldiniz :)

A

aysetahmisoglu

Kullanıcı
4 May 2012
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Merhaba aranıza bende yeni katıldım :) herkese iyi günler

Z

zelihaaa

Kullanıcı
10 May 2012
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
esselamin aleyküm... yaa ben hiç bişey bilmiyor ve anlamıyorum...kendimi salk gibi hissediyorum ..:( sanırım kişisel açıdan kendimi geliştirmeden önce bu sayfa hakkında kendimi geliştirmem gerekiyoo ...

K

kadirdeligoz

Kullanıcı
23 Mar 2012
En iyi cevaplar
0
0
Erzurum
Zaman en büyük ilaç su ile alırsan :)

Z

zelihaaa

Kullanıcı
10 May 2012
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
“Araftayım..!İki bilinmezlik arası bir diyardayım. Yusuf'un terkettiği kuyuda, Züleyha'nın utancındayım. Ben İsrafil'in üflediği yankıdayım.. Ne cennette ne cehennemde, yalnız Allah'ın sevdasındayım…”
< YUSUF DUMAN >
Hayırlı Cuma'lar herkese... :)

K

kadirdeligoz

Kullanıcı
23 Mar 2012
En iyi cevaplar
0
0
Erzurum
Hayırlı Cumalar Allah tüm dualarınızı kabul eder inşAllah