Herkese Merhabalar ...

• Konbuyu başlatan badboy_1993
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde badboy_1993 tarafından oluşturulan Herkese Merhabalar ... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,290 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Herkese Merhabalar ...
Konbuyu başlatan badboy_1993
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hüsnü
B

badboy_1993

Kullanıcı
23 Ağu 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Herkese merhabalar ;

Açıkçası siteyi nasıl bulduğum hakkında en ufak bir fikrim bile yok.Tamamen rastlantı da diyebiliriz.Neyse uzun lafın kısası adım İlker siteye Bursa'dan katılıyorum.Sitedeki yazıları görünce hayatımı bir nebze dahi olsa değiştirebileceğini düşündüm ve üye olmaya karar verdim.
Umarım bu site hayata daha da olumlu bakmamı sağlar.Biliyorum hayat çok güzel ve ben bu hayatı daha da güzelleştirmek elimden geleni yapıyorum.
Aslında en büyük sorunlarımdan birisi de arkadaşsız olmak...Bunun beni nasıl derinden etkilediğini tahmin edeceğinizi pek sanmıyorum.Bütün arkadaşlarımı bazı huylarım sayesinde kendimden soğuttum ve hayatta ailemden başka pek bir ortamım yok.
Herkese saygı ve sevgilerimle ...

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Merhaba :)

Arkadaşsızlığın nasıl sıktığını tahmin edemiyorum tamam ama ortamının olmaması için bir neden olduğunu da tahmin etmiyorum :)

Hem imkan var,hem vakit :)

Hoşgeldin 'arkadaşım' :)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
senin için iyi bir başlangıç olur inş, hoşgeldin :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hoşgeldin İlker ;)
Hiç kimse kusursuz değil,hepimizin hataları ve beğenilmeyen davranışları var.Bizi bu şekilde kabul eden,etmeye hazır yada aklımızın uyuştuğu,birlikte hoş vakit geçirebileceğimiz,birşeylerimizi paylaşabileceğimiz insanları bizde o şekilde kucaklamalıyız,yoksa arkadaşsız ve dostsuz kalırız ;)

H

hüsnü

Kullanıcı
5 Eki 2011
En iyi cevaplar
0
0
istanbıl
merhabalar...eskiyen bu dünyanın eskiyen ruhları eskiyen düşünceleri içinde yeni insanlarla tanışıp yeni arkadaşlıklar ve yeni dostluklar kazanabilmek dileğiyle bende geldim...