herkese merhaba

• Konbuyu başlatan altintasemre
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde altintasemre tarafından oluşturulan herkese merhaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,915 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı herkese merhaba
Konbuyu başlatan altintasemre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan anahro
A

altintasemre

Kullanıcı
17 Haz 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Merhaba arkadaşlar,
Ben izmirden bir kardeşiniz. kişisel gelişim kitaplarının buzamana kadar çok faydasını gördüm ama artık eskisi gibi okuduğum kitaplardan bir fayda göremiyorum eskisi gibi okuduğum kitaptan zevk alarak okuyamıyorum. ama benim siz büyük ve küçüklerime bir sorum olacak konuşma sanatı ile ilgili olarak kesin tavsiyede bulunabileceğiniz hem örneklerle anlatan bir kitap varmı... Konuştukça batıyoruzu okudum ama istediğim tarzda bi etki olmadı... şimdiden herkese iyi forumlar. Değerli bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler....:D

A

altintasemre

Kullanıcı
17 Haz 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
genellikle başarı üstüne kitap okuyordum ancak biraz değişiklik olması ve kendimi sadece bu alanda değil hem beden dili hemde konuşma sanatı üzerine geliştireyim dedim ancak beden dili ile ilgili çok güzel kitaplar buldum etkili konuşma üzerine kitaplar araştırıyorum özellikle iş görüşmeleri ve iş bağlayabilmek üzerine ama bunun dışında tabi öncelikli olanlardan biride günlük yaşamda kullanılan sözler üzerine mesala tanışma, görüşme gibi çeşitli alanlarda yazılmış etkili olabilecek sözleri de içeren kitaplar olabilir...sevdiğim bir tarz var demek zor olurdu:D bilgi çok önemli benim için o yüzden daha çok bilgi üzerine olabilir.
  Bide unutmadan bi arkadaşım söylemişti ben Navarronun kitabını okuyorum beden dili üzerine bunun dışında bildiğiniz beden dili konusunda daha ağır kitaplar varmı yazılmış mümkünse Türkçe kitaplar...
şimdiden çok teşekkürler

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
İlla Türk bir yazar olsun diyorsan sana

Bedenin Dili, Prof.Dr. Zuhal Baltaş,Prof.Dr. Acar Baltaş

Prof.Dr. Zuhal Baltaş/ Prof.Dr. Acar Baltaş
REMZİ KİTABEVİ

İstiyorsanız, bu kitap size, beden dilini çok daha etkili kullanmayı ve anlayıp yorumlamayı öğretecek, söylediklerinizin, yaptıklarınızın gücünü ve etkisini artırmanız, karşınızdakilerin neler gizlediğini fark edebilmeniz için son derece değerli ipuçları verecektir.
kitabını önerebilirim.