Herkese merhaba

• Konbuyu başlatan adildoy
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde adildoy tarafından oluşturulan Herkese merhaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,793 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Herkese merhaba
Konbuyu başlatan adildoy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan betul87
A

adildoy

Bende yeni katıldım siteye dostluklar ortamı içinde paylaşımlar geliştirmek ve oluşturmak bütün üyeler e mutlu günler dilerim

A

adildoy

hoşbulduk Emine hanım sağlık ve mutluluk dolu günler geçirmeniz dileğiyle 

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Merhaba,hoşgeldin :)

K

kahvekeyfi

Kullanıcı
11 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
merhaba demek istedim sadece
siteye yeni girdiğim içim daha çözemedim burayı :)

A

adildoy

bende yeni sayılırım burada keyifli kahve içmek için burası gayet iyi bir yer konu bakımından baya zenginlik var paylaşım var bilgilenme var güzel hoş vakit geçirebilirsiniz. Ha bu arada kan grubumuz aynıymış.İnşallah kana ihtiyaç duymayız.iyi akşamlar

K

kahvekeyfi

Kullanıcı
11 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
tekrar merhaba evet inşallah kana ihtiyacımız olmaz adildoy:))

K

kahvekeyfi

Kullanıcı
11 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
neden eski yazılanlar da gözüküyor en son yazılanlardan hariç eskiler de görüldüğü için çok karışık geldi:(
bu arada yazı eklemek için ne yapmam gerekiyor saygılar...

A

adildoy

Mesajlarıma yazılan yeni mesajlarımı aç buradan son yazılan mesajlarınıza ulaşıyorsunuz. Evet biraz konulara ve mesajlara ulaşmak biraz karışık gibi zaman alıyor. Konu eklemek için forumdaki seçtiğiniz konular bölümünden yazabilirsiniz

S

samandag

Kullanıcı
30 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
hatay
herkese iyi gunler bu siteyle tanistigima cok memnunum ve kendimi sansli hissedenlerdenim fakat yeni oldugum icin usulu ve yordami bilmiyorum ::(((

B

betul87

Kullanıcı
27 Nis 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
SELAM... kendinigelistir.com üyeleriii.... hepiniz hoşgeldiniz... ;)