herkes farklı türde kitaplardan hoşlanır,kimi macera,kimi mizah,kişisel gelişim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Quzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sizin ilginizi çeken kitap türü hangisidir?

• macera

Oy: 6 37.5%
  • mizah

Oy: 4 25.0%
  • kişisel gelişim

Oy: 9 56.3%
  • duygusal

Oy: 3 18.8%
  • tarih

Oy: 4 25.0%
  • bilimkurgu

• polisiye

Oy: 2 12.5%
  • karamizah

Oy: 1 6.3%
  • siyasi

Oy: 1 6.3%
  • diğer

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

Quzen

Kullanıcı
hani derler ya her yiğidin farklı yoğurt yiğişi vardır , yada zevkler ve renkler tatrışılmaz.. ::) bakalım ülkemizde kitap okuyan o küçücük kesim hangi tür kitaplar okuyor öğrenelim. ;D

Kişisel gelişim, psikoloji, felsefe, din ilgi alanlarıma girenler arasında yer alıyor.

xbende kişisel gelişim kitaplarıdan kopamadım arkadaşlar senelerdir...

açıkçası bana kitap okumayı sevdiren tür kişisel gelişim.

bana kendimi bulmamı, insanları daha iyi tanımamı, hayattan minumum öfke maksimum mutluluk almamı sağladı...

hala da elime gecen, tavsiye edilen her kişisel gelişim kitabını kütüphanemde bulundururum...

Kişisel gelişim,din,mizah,psikoloji ve duygusal kitaplar ilgimi çekmiştir ama daha çok kişisel gelimiş ve psikoloji bulundururum kitaplıgımda daha çok tatmin oldugum ve kendimi buldugum kitaplardır. ;)

İlgi alanım ruh halime o anki algılama şeklime göre değiştiğinden seçim yapmakta zorlandım.
Kafa olarak dinç ve algılarım açıksa siyasi, tarih, bilimsel araştırma, deneme vede felsefe kitaplarını severim
sıkıntılı zamanlarımda mizah polisiye macera
bunalımlı zamanlarımdada kişisel gelişim kitapları çok iyi gidiyor

Aşk yoğunluklu kitapları okumayı pek sevmiyorum, onun dışında ilgi alanıma girmese dahi bilgim/fikrim olması düşüncesi ile okuduğum kitaplarım da oldu.
Bunlar dışında 20-23 yaş arası o kadar çooook Kişisel Gelişim ve Psikoloji kitabı okudum ki, artık daha çok biyografi, otobiyografi, roman, tarih, macere, toplumsal, belirli yazarların tüm kitapları vs... çok var eklemek istediğim :)
Kısası ve özü; okumayı çoook sevdiğimden, iyi bir okurum. :)

Geri