hani derler ya her yiğidin farklı yoğurt yiğişi vardır , yada zevkler ve renkler tatrışılmaz.. : bakalım ülkemizde kitap okuyan o küçücük kesim hangi tür kitaplar okuyor öğrenelim. ;D
Kişisel gelişim,din,mizah,psikoloji ve duygusal kitaplar ilgimi çekmiştir ama daha çok kişisel gelimiş ve psikoloji bulundururum kitaplıgımda daha çok tatmin oldugum ve kendimi buldugum kitaplardır.
İlgi alanım ruh halime o anki algılama şeklime göre değiştiğinden seçim yapmakta zorlandım. Kafa olarak dinç ve algılarım açıksa siyasi, tarih, bilimsel araştırma, deneme vede felsefe kitaplarını severim sıkıntılı zamanlarımda mizah polisiye macera bunalımlı zamanlarımdada kişisel gelişim kitapları çok iyi gidiyor
Aşk yoğunluklu kitapları okumayı pek sevmiyorum, onun dışında ilgi alanıma girmese dahi bilgim/fikrim olması düşüncesi ile okuduğum kitaplarım da oldu. Bunlar dışında 20-23 yaş arası o kadar çooook Kişisel Gelişim ve Psikoloji kitabı okudum ki, artık daha çok biyografi, otobiyografi, roman, tarih, macere, toplumsal, belirli yazarların tüm kitapları vs... çok var eklemek istediğim Kısası ve özü; okumayı çoook sevdiğimden, iyi bir okurum.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.