Hee direm..

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde crt tarafından oluşturulan Hee direm.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,948 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Hee direm..
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Diyarbakır'a bilgisayarın daha yeni yeni gelmeye başladığı zamanlara ait bir anıyı Diyarbakır İlköğretim Okulu'ndan Okul Müdürü anlatıyor... Bir işyerine bilgisayar ve stok programı satılır. Teknik servis elemanı bilgisayarı işyerine kurduktan sonra stok programının kullanımı ile ilgili bilgi verir ve ayrılır.

Aradan bir iki saat geçer, işyerinden telefon:

-Kardeşim sizin anlattığınız gibi yapirem lakin program düzgün çalışmiir.

Teknik servis elemanı sorar:

-Nasıl yapıyorsunuz?" "Senin anlattıgın gibi

-Hata ne?

-Yazdıgım bilgiler kaydetmeme ragmen saklanmiir.

-İşlem basamaklarını tek tek anlatır mısınız?.

-Tamam" diyor ve başlıyor anlatmaya... "Programı açirem. Malın adı bölümüne adını, adedi bölümüne adedini, birim fiyatını vb. yazirem. Hepsini yazdıhtan sonra senin anlattığın gibi kayıt bölümüne basirem. Ekrana bir yazı geliir:

Kaydetmek ister misiniz? E / H yazısı çıkir.

- Ben de direm Hee..."

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
:kahkaha
Çok güzeldi ya ;D

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
erzurumlu abilerimizden biri istanbula gider istiklal caddesinde şöyle bi gezerken istanbullu bir adama bodoslama çarpar istanbullu sinirli bi şekilde
-önüne bakssana lan dangalak der. söylediğini tam anlamasada erzumlu, adamın yüz ifadesinden kötü bir şey çıkardığını hisseder ve;
-ne diyirsen ula der erzurumlu . istanbullu erzurumluya bakarki iki katı kadar sadece erzurumlunun bıyığı istanbullu kada var istanbullu çaresiz işi kıvırmak zorunda kalır ve;
-beyefendi siz beni yanlış anladınız biz burada palabıyıklı abilerimize dangalak deriz . erzurumlu bunu duyunca havalara girer ve;
-ula benim bıyığım neçi sen ben ağabımi gör o bendende daha dangalak
:D

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
gene bir gün erzurumlu bi adam erzurumun soğuğundan zor hayat şartlarından bıkmıştır ve hayatında hiç dışına çıkmadığı erzurumun dışına çıkmaya karar verir hayvanlarını falan sattığı gibi tası tarağı toplayıp istanbulda alır soluğu kalacak yer olarakta 5 yıldızlı bi otel seçer gezer tozar eğlenir akşam gelir otele ve nihayet büyük an gelip çatmıştır.
tuvaleti gelmiş ve maalesef odada tuvalet bulamamıştır. banyoda sadece enteresan bi tabure bulunmaktadır, dışarı çıkmayada üşendiğinden eline bi poşet alıp içine (afedersiniz ) etmeye karar verir. işini gördükten sonra sıra poşetten kurtulmaya gelir. gider pencerenin kenarına pencereyi acıp poşeti oradan atmaya karar verir uzağa atmak içinda biraz daha geri çekilir başlar poşeti sallamaya derken boşet elinden kurtulur ve tavana yapışıverir. bakarki tavan pislik içinde kalmıştır.
otele girerken anahtarı veren adamın söylediğini hatırlar; beyefendi bir ihtiyacınız olursa bizi arayın. adam arar ve bi hizmetli ister. hizmetli odaya gelir hizmetliye yüklüce bir bahşiş verir ve u yapacağı şeyin kesinlikle aralarında sır olacağı konusunda anlaşırlar ve hizmetliye tavanı gösterir.hizmetli verdiği bahşişi tekrar çıkartıp kendisine verir cebindeki tüm parayla beraberve  sorar;
-allah aşkına söyle tavana nasıl sıçtın

o kadar komik olmadığını biliyorum ama bunu hakkaten hikayedeki erzurumlu abinin ağzından bizzat dinledim  :D

-

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
  Bir dadaşın bu duruma düşebileceğine  inanmiremya neyse: (

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
;D ;D ;D

crt çok güzeldi, çok güldüm yav:))))

Bir erzurumlu olarak ben d bişey anlatayım madem öyle:))

Bir caddeye trafik ışıkları daha yeni konulmuştur ve ışıklardan bihaber olan erzurumluları uyarmak için trafik polisleri de orada görevlerini yapmaktadır. Derken yaşlı bir teyze yayalara kırmızı ışık yanıyorken karşıdan karşıya geçmeye kalkar. Polis teyzeyi görür ve ışıkları göstererek:

- Teyze nereye gidiyorsun?   der.

Teyze polisin bu tavrına çok sinirlenir:

- Sananeçi cörümcemcile cidirem!  ;D

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
edirem değil ediğğreeemmm :):) bi diyarbakırlı olarak onaylamiğğremmm  ;D ;D bu kadarda kötü konuşanlar var mıymış burda yaa

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Didem : )
Erzurumlusun demek?
Çorum' a pek uzak sayılmaz baya yakınmışız : (

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Ay güzeldi ya.  :) Güleceğim yoktu hiç, gece gece.. sağolasın crt  ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Erzurum havaalanında yolcular uçağa binmişler.
Kapılar kapanmış ve hostes 'sayın yolcular' demiş:
Lütfen kemerlerinizi bağlayınız. Kimse bağlamamış.
Hostes 'durumu' pilota anlatmış.
Pilot, mikrofonu eline almış:
Hele dadaşlar, kemerlerinizi bağlayın da havalanah.
Herkes bir anda kemerlerini bağlamış.
Hostesin şaşkınlığını gören pilot şöyle demiş:
Erzurumlu, kadın lafıyla iş yapmaz
: ((

R

rock_girl

Kullanıcı
13 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
Çok komikti paylaşım için çok teşekkür ederim...
:kahkaha :ahah

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Walla gurban ben  gülemirem ama sizleri neşeli görmek çok güzeldi : (

Diyarbakır'da bir kadınlar toplantısına davetli olan yabancı bir bayan, genç ve güzel bir kadına sormuş:
- Cici kızım sen kimlerdensin?
- Vallah kimlerden oldugumi bülmirem. Çermik’in kızi, Çüngüş’lülerin geliniyem.