S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Winston Churchill: *Dünyada ortalıkta dolaşan bir sürü berbat yalan var, en kötüsü de yarısının doğru olması...
*Georg Hegel:* Tarihten aldığımız ders, tarihten ders almadığımızdır.
*Simon Cameron:* Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır.
*Doly Parton:* Bu kadar ucuz görünmenin, ne kadar pahalıya mal olduğuna inanamazsınız.
*Mark Twain:* Hiç bir zaman okulumun eğitimimi engellemesine izin vermedim.
*Kennedy: *ABD, yerinde saymak için bile çok hızlı ilerlemelidir.
*Bacon:* Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir.
*Zsa Zsa Gabor:* Bir kız aşk için evlenmeli ve onu bulana kadar evlenmeye devam etmelidir.
*Shakespeare: *En sahici şiir, uydurma olandır.
*Margaret Mead:* Bir eşiniz daha olmadığını asla unutmayın. Tıpkı diğer herkes gibi.
*Woody Allen:* Ölmekten korktuğumdan değil, sadece gerçekleştiğinde orada olmak istemiyorum.
*Alan Bennett: *Çok sıkı bir şekilde denetlendiği sürece, özgür ifadeden yanayım.
*Niels Bohr:* Kuantum fiziği kafanızı karıştırmadıysa onu tam olarak anlamamışsınız demektir.
*Bob Hope:* Bankalar, paraya ihtiyacınız olmadığını kanıtladığınızda size borç veren kurumlardır.
*W. Somerset Maugham:* Emin olduğum tek bir şey varsa, o da insanın emin olabileceği çok az şey olduğudur.
*Elisabeth Marbury:* Arkadaşlarınız ne kadar zenginse, o kadar pahalıya patlar.
*Coco Chanel:* Bir kadının çıplaklığa en yakın olduğu an, en şık olduğu andır.
*Napolyon Bonaparte: *Aşkta zafer kazanan, kaçıp giden erkektir.
*Charles Bukowski:* Tabii ki bir insanı sevebilirsiniz, eğer onu yeterince tanımıyorsanız.
*Soren Kierkegaard: *Mükemmel aşk, insanın kendisini mutsuz edecek kişiyi sevmesidir.
*Lionel Strachey: *İstediğin kadını elde etmenin cezası, onu elinde tutmak zorunda olmandır.
*Finley Peter Dunne:* İyi kocalar bekar kalır, evlenemeyecek kadar düşüncelidirler.
*Molly Mcgee:* Bir erkek hiç neden yokken karısına çiçek getirmişse, bir nedeni vardır elbet.
*Tacitus: *Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur.
*Oscar Wilde:* Siyasi partilere bayılıyorum. İnsanların siyasetten konuşmadığı tek yer orası kaldı.
*Edmund Burke:* Zayıf bir hükümet kadar baskıcı ve adaletsiz olanı yoktur.
*Charles De Gaulle: *Siyasetçi, efendi olabilmek için uşak gibi görünür.
*Dwight D. Eisenhower:* Askeri açıdan güçlü olmamız gerekir, ancak belirli bir aşamadan sonra askeri güç, ulusal zayıflığa yol açar.
*Çiçero:* Adaletin aşırısı, aşırı adaletsizliktir.
*Konfüçyüs:* Asıl bilgi, insanın cehaletinin sınırlarını tanımasında yatar.
*Eleanor Roosevelt: *Yoksulluk çok pahalı bir lüks. Maliyetini karşılayamayız
*Georg Hegel:* Tarihten aldığımız ders, tarihten ders almadığımızdır.
*Simon Cameron:* Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır.
*Doly Parton:* Bu kadar ucuz görünmenin, ne kadar pahalıya mal olduğuna inanamazsınız.
*Mark Twain:* Hiç bir zaman okulumun eğitimimi engellemesine izin vermedim.
*Kennedy: *ABD, yerinde saymak için bile çok hızlı ilerlemelidir.
*Bacon:* Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir.
*Zsa Zsa Gabor:* Bir kız aşk için evlenmeli ve onu bulana kadar evlenmeye devam etmelidir.
*Shakespeare: *En sahici şiir, uydurma olandır.
*Margaret Mead:* Bir eşiniz daha olmadığını asla unutmayın. Tıpkı diğer herkes gibi.
*Woody Allen:* Ölmekten korktuğumdan değil, sadece gerçekleştiğinde orada olmak istemiyorum.
*Alan Bennett: *Çok sıkı bir şekilde denetlendiği sürece, özgür ifadeden yanayım.
*Niels Bohr:* Kuantum fiziği kafanızı karıştırmadıysa onu tam olarak anlamamışsınız demektir.
*Bob Hope:* Bankalar, paraya ihtiyacınız olmadığını kanıtladığınızda size borç veren kurumlardır.
*W. Somerset Maugham:* Emin olduğum tek bir şey varsa, o da insanın emin olabileceği çok az şey olduğudur.
*Elisabeth Marbury:* Arkadaşlarınız ne kadar zenginse, o kadar pahalıya patlar.
*Coco Chanel:* Bir kadının çıplaklığa en yakın olduğu an, en şık olduğu andır.
*Napolyon Bonaparte: *Aşkta zafer kazanan, kaçıp giden erkektir.
*Charles Bukowski:* Tabii ki bir insanı sevebilirsiniz, eğer onu yeterince tanımıyorsanız.
*Soren Kierkegaard: *Mükemmel aşk, insanın kendisini mutsuz edecek kişiyi sevmesidir.
*Lionel Strachey: *İstediğin kadını elde etmenin cezası, onu elinde tutmak zorunda olmandır.
*Finley Peter Dunne:* İyi kocalar bekar kalır, evlenemeyecek kadar düşüncelidirler.
*Molly Mcgee:* Bir erkek hiç neden yokken karısına çiçek getirmişse, bir nedeni vardır elbet.
*Tacitus: *Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur.
*Oscar Wilde:* Siyasi partilere bayılıyorum. İnsanların siyasetten konuşmadığı tek yer orası kaldı.
*Edmund Burke:* Zayıf bir hükümet kadar baskıcı ve adaletsiz olanı yoktur.
*Charles De Gaulle: *Siyasetçi, efendi olabilmek için uşak gibi görünür.
*Dwight D. Eisenhower:* Askeri açıdan güçlü olmamız gerekir, ancak belirli bir aşamadan sonra askeri güç, ulusal zayıflığa yol açar.
*Çiçero:* Adaletin aşırısı, aşırı adaletsizliktir.
*Konfüçyüs:* Asıl bilgi, insanın cehaletinin sınırlarını tanımasında yatar.
*Eleanor Roosevelt: *Yoksulluk çok pahalı bir lüks. Maliyetini karşılayamayız