HAYAT DEĞİŞTİREN KİTAP

• Konbuyu başlatan gamzesakinci
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde gamzesakinci tarafından oluşturulan HAYAT DEĞİŞTİREN KİTAP başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,670 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı HAYAT DEĞİŞTİREN KİTAP
Konbuyu başlatan gamzesakinci
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan musta67
G

gamzesakinci

Kullanıcı
24 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
arkadaşlar ben hayatımı,düşüncelerimi,yani beni değiştirecek bir kitap arıyorum.bana yardım edebilirmisiniz.okuduğunuz kitaplardan beğendiklerinizi bana söylermisiniz.ayrıca sevdiğim kitap  kişisel gelişim türüdür.bilginize.yardımcı olursanız çok sevinirim. ???

G

gamzesakinci

Kullanıcı
24 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
ARKADAŞLAR BEN HAYATIMI DÜŞÜNCELERİMİ YANİ BENİ DEĞİŞTİRECEK BİR KİTAP ARIYORUM BANA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ.OKUDUĞUNUZ KİTAPLARDAN BEĞENDİKLERİNİZİ BANA SÖYLERMİSİNİZ.AYRICA SEVDİĞİM KİTAPLAR KİŞİSEL GELİŞİM KİTAPLARIDIR.YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER :)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Mümin Sekman-Herşey Seninle Başlar kitabını önerebilirm

G

gamzesakinci

Kullanıcı
24 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
teşekkürler "m".evet bu kitabı daha önce de duymuştum.bide limitsizsiniz vardı sanırım.bunları okuyacağım.tekrar teşekkürler.

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gamzesakinci' Alıntı:
teşekkürler "m".evet bu kitabı daha önce de duymuştum.bide limitsizsiniz vardı sanırım.bunları okuyacağım.tekrar teşekkürler.
Evet canım aynı yazarın kitabı o da ikisini de okumalısın ;)

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
Cengiz Erşahin'in Kafesin içerisindeki hayat baya etkili ve geliştirici bence
mümin sekmanıın kitaplarını da tavsiye ederim.

S

suheda:)

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
Benim ablamın okuduğu bir kitap var.
Ben okumadım ama sürekli not tutuyor ablam.
Doğan CÜCELOĞLU:
''YENİDEN İNSAN İNSANA''

M

mutsuzfare

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
E:Cuma
Jack Essingn Addingyton'un ''yüzde yüz düşünce gücü'' ve diğer kitapları,Cheryl Richardson'un ''yaşam her gün yeniden başlar'' kitabı Anthony Robbins'in ''Sınırsız Güç''ve ''İçindeki Devi Uyandır'' kitapları  Matthew McKay ve Patrick Fanning'in ''Özgüven'' kitablarını tavsiye ederim...ayrıca Münin Sekman'ın eserleri de içi motivasyonu sağlama konusunda  çok iyi... :) ::)

G

gamzesakinci

Kullanıcı
24 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
herkese çok teşekkür ederim.çok yardımcı oldunuz gerçekten.""mutsuz fare"" kitapların adında da belli çok güzeller eminim.hemen başlıyorum.

E

emrex

Kullanıcı
27 Nis 2010
En iyi cevaplar
0
0
Karaman
Avucunuzdaki Kelebek ve A. Şerif İzgören kitapları

D

dünya

Kullanıcı
12 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
ankara
Ayn Rand'ın Hayatın Kaynağı adlı kitabı okumanızı önerrim.

H

hurigül

Kullanıcı
13 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
Bilgelige yönelis kisisel gelisimin dinamikleri. Dr.ZÜLFÍKAR ÖZKAN. benim okudukca okuyasim geliyor muhtesem bir eser. Nezaketle  tavsiye ediyorum. cok ciddiyim. Kesinlikle pisman olmazsin. slmlar.

E

elifhanim

Kullanıcı
30 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
yurtdisi
Kubilay Aktasin gizli telkinler Kuran Terapsi kitabini birde Genc beyin dergisini okumanizi tavsiye edebilirim

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Norman Vincent Peale "Olumlu Düşünmenin Gücü"
quantum düşünce tekniğine yakın bir kitap.eğer bilgileri hayata geçirebilirsen ne mutlu sana  :) ;)

B

bocuq.mrw

Kullanıcı
30 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
balıkesir
sosyal fobiyi atlatmak için önerebileceğiniz kitap var mı acaba...

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Sadece Aptallar 8 Saat Uyur Eğer bu kitapta yazanları uygulamayı başarırsan Dünyayı bile değiştirirsin  ;)

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
MUHAMMED BOZDAĞ'ın ruhsal zeka adlı kitabını önerebilirim.