HARİKA BİR YARIŞMA DUYURUSU ( ADMİNLER YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? )

• Konbuyu başlatan passiflora
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde passiflora tarafından oluşturulan HARİKA BİR YARIŞMA DUYURUSU ( ADMİNLER YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,623 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı HARİKA BİR YARIŞMA DUYURUSU ( ADMİNLER YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? )
Konbuyu başlatan passiflora
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan passiflora
P

passiflora

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Konuyu hangi sayfaya açacağıma karar veremedim. Site kuralları gereği link de veremedim.:(

Ama edebiyat adına harika bir yarışma  var. Kitabın konusuna göre ad öneriyorsunuz eğer sizin bulduğunuz kitap adı seçilirse  yol ve konaklama gibi hiçbir masrafı ödemeden  yazarla kahvaltı ediyorsunuz daha da önemlisi kitabın künyesine adınız yazılıyor. Harika bir fırsat.

Sevgili KaNeS Okuyucusu

Son çıkacak kitabımızın ismi konusunda önerilerinizi bekliyoruz.

KİTABIN KONUSU: Kadına şiddet, çocuk tacizidir. Küçük yaşta tecavüze uğrayan ve bir şekilde destek alarak hayata tutunan kadın kahramanımız, kaderi kendine benzeyen küçük bir kızın başına gelenlere tanık olur. Aile meclisi kızlarının namusu kirlendiği gerekçesiyle töre cinayetine karar kılmıştır. Kahramanımız Duru’nun hem yasalara hem de geleneklere karşı soluk kesen mücadelesini okumaya doyamayacaksınız.

“İlk değil(dim)biliyorum ama son olma ihtimalini düşünmek bile hayata daha sıkı bağlıyor insanı.”

YARIŞMA ŞARTLARI:

1-    Her yarışmacı en fazla 2 isim önerebilecek

2-    Yarışma 06.08.2011 ilk etabı sonuçlanacak Öneriler arasından en çok beğeni alan 10 isim finale kalacak. Finale kalanlardan beğeni sayısı ancak %40 etkili olacak, 6 editörümüzün verdiği puanlara da %60 ilave edilerek bulunan sonuçla 08.08.2011 saat 22:00 de Son üç açıklanacak.  Üçüncü Etapta yazarımızın görüşü alınacak üç isim arasından birisine karar verilecek.

3-    Kazanan arkadaşımız hem yazarıyla kahvaltı ederek tanışma hem de kitap çıktığında yazarından imzalı hediye edilecektir. (Yarışmacımızın ulaşım ve konaklama giderleri bizden)

4-    5846 Sayılı Fikri Mülkiyet yasasına göre kazanan arkadaşımızın adı kitabın künyesinde yazılacak. 

5-    Yarışma beğenilerine sayfalar ve sahte isimlerle yeni açılan sayfalar kabul edilmeyecek. Her yarışmacının diğer yarışmacılara kullanabileceği iki adet beğeni hakkı vardır. fazla kullanması diskalifiye sebebidir. Arkadaşlarınızı davet ederken sayfadan ve yarışmadan haberdar ediniz. Gelip beğenmelerini kendi inisiyatifine bırakınız.  Hatta katılmalarını öneriniz. Çünkü gerçekten hak eden gerçek beğeniyi seçmek istiyoruz.

YARIŞMA ÖDÜLLERİ

İlk 10 finaliste  “Mangal gibi yürekleri vardı daha ne olsun” diyen Samet Gümüşsu’nun üniversite ve ev yaşamını konu alan “Aşiyan” adlı kitabından hediye edilecektir. Biliyorsunuz Aşiyan “Yuva” demek, Üniversite yaşamları boyunca kaldıkları tüm evlerin adını “Aşiyan” koymuşlardı.  Gerisi kitapta…

Üç finalinden birinci olana kitap basıldıktan sonra, ikisine verilecek hediye daha sonra açıklanacaktır.

Resim açıklaması:  Kocaeli Kitap Fuarında Yazarımız Samet Gümüşsu, Hakan GÜNDAY’a kitabını  imzalıyor…   

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Önerinizi 'Kanes Yayınları'ndan araştırarak düşüncemi orada da belirttim.
Kitabın içeriği  özetinden anladığıma göre gerçekten anamlı ve toplumsal ciddi bir yaraya vurgu yapıyor.
Kadına uygulanan baskı ve şiddet..
Çocuk tacizleri,ensest ilişkiler vb. durumlar özelliklede kırsal kesimlerde hızını ne yazık ki daha bir artırmakta.
Oysa ne kadının ne de o masum çocukların sorunlarını duyurabilmeleri çokta olanaklı olamıyor...
Bunların pek çoğu adeta yazgısına boyun eğerek acılarıyla yalnızlığında eriyip gidiyor.!
Kitabın adı :
'Gizli Kalan Çığlık ' olabilir diye bir önerim alacak .

Başarılar

P

passiflora

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Yarışma facebook sayfalarında devam ediyor. Seçimler orada olacakmış  ben de katılacağım henüz yazmadım. Yazılanlara bakayım dedim biraz.  Gizli Kalan Çığlık güzel ama çığlıkla ilgili fazlaca söyleyen olmuş. Ben kendi fikrimi söyleyeyim. Son zamanların popüler kitaplarında vurucu tek kelimelik isimler daha iyi  Çığlık benim de aklıma gelmişti ama pegasustan çıkan bii kitap var Çığlık die. Bir de en fazla  iki isim önebiliyorsun crt. ya da fikrini değiştirirsen eski önerdiğini silip yenisini de ekleyebiliyorsun:)

P

passiflora

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
ayrıca kınuyu en doğru yere taşımınsın teşekkür ederim. katılmak isteyenler için facebook sayfalarını linklesek  herkes arayıp durmasa daha iyi olmaz mı sonuçta  ortaya bir kitap çıkacak... Hem de içeriği oldukça toplumsal...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Değerli Pasiflora..
http://www.kendinigelistir.com da başka sitelerin linkini vermek kuraldışı...
Yine de konuyla ilgili son karar sevgili Özgür Şahin'e aittir...
Biraz daha düşüneyim farklı daha etkileyici isimler bulmaya çalışacağım...
Sevgili gençler:) Kiitap adı için sizlerinde görüş ve önerilerinizi almak isteriz.

P

passiflora

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Haklısın ben de bu yüzden  vermeye çekindim.  
benim de temsil ettiğim platformlar var, site kurallarına saygım sozsuz hiç hoş değil zira.