Hangi yeteneğiniz keşfedilmeyi bekliyor.

• Konbuyu başlatan emosin
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde emosin tarafından oluşturulan Hangi yeteneğiniz keşfedilmeyi bekliyor. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,664 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Hangi yeteneğiniz keşfedilmeyi bekliyor.
Konbuyu başlatan emosin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan peyamiyavuz
E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Bazen tembellikten, bazen özgüven eksikliğinden, bazen de koşullar öyle gerektirdiğinden kimi yeteneklerimizi hayatımızın gizli saklı köşelerinde bekletir dururuz. Hobilerimiz ise üzerinde çalışsak bizi özlediğimiz hayata taşıyacak o yeteneklerin fışkırıverdikleri minik çatlaklar olurlar. Mutsuzluğumuzun bir bölümü kendimizi gerçekleştirememekten, istediğimiz, yetenekli olduğumuzu düşündüğümüz şeyleri yapamamaktan kaynaklanır. Şimdi sıkı durun: Gizli kalmış yeteneğinizi keşfedeceğiz. İster ciddiye alın ister almayın, ama üzerinde birazcık düşünün…

http://testyourself.tr.msn.com/iliskiler/yetenek/Start.aspx

E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Görsel sanatlar
Kendinizi hiç renklerle ifade etmeyi denediniz mi? Sizin elinizde nasıl da ifade güçlerini genişlettiklerini fark ettiniz mi? Hiç kendinizi elinizde bir fırçayla bir tuval başında, hiç gerek yok bir sokakta duvara bir şeyler çiziktirirken düşündünüz mü? Düşünmeye başlasanız çok iyi olur. Güçlü bir görsel hafızaya sahipsiniz. Daha da ötesinde görsel formlarla aranız çok iyi. Tek yapmanız gereken kendinize bir fırsat tanımak. Görsel sanatların boyutu en yakın en olabilir görünen bir türünden başlayın. Resim de yapabilirsiniz, nakış da, cep telefonunuzla minik videolar bile çekebilirsiniz. Sonra bunları insanlarla paylaşın, nasıl bir yetenekle Karşı Karşıya olduklarını görsünler.

Resim hiç yapamamki ben ama denemem gerekiyormuş  :D

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Banada görsel sanatlar çıktı belki üstüne düşseydim iyi şeyler yapabileceğimi düşündüğüm bir dal. Okul yıllarında resimlerimin çoğu sergiye kalırdı hatta bir keresinde yaptığım yağlıboya resmimi öğretmen sergiye koymak için aldı bi dahada vermedi  :-[ ahh hangi duvarı süsülüyordur şimdi güzelim sanat eserim :D

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
hatta bir keresinde yaptığım yağlıboya resmimi öğretmen sergiye koymak için aldı bi dahada vermedi
ahhh ahhh  :'( :'( ah şu sergiler götürürlerdi getirmezlerdi güzelim çalışmalarımızı  :'( :'( vermiyorum hocam dedim bi kere takı boncuk felan yapmıştık  :'( zorla aldııııı :'( :'(

E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
hayalhane' Alıntı:
emosin' Alıntı:
dene bakalım ne çıkacak sonuç :)
eror çıktı ne oluyo bu hangi özelliğimmiş ;D ;D ;D ;D ;D

yok yaa olmuyo eror verip duruyo :mad: :mad:
banada baştan eror verdi sonra yenile dediğimde çıkmıştı :)
neyse arasıra denersin olmuyorsa kalsın artık  :D :D

H

hayalhane

emosin' Alıntı:
hayalhane' Alıntı:
emosin' Alıntı:
dene bakalım ne çıkacak sonuç :)
eror çıktı ne oluyo bu hangi özelliğimmiş ;D ;D ;D ;D ;D

yok yaa olmuyo eror verip duruyo :mad: :mad:
banada baştan eror verdi sonra yenile dediğimde çıkmıştı :)
neyse arasıra denersin olmuyorsa kalsın artık  :D :D

yahu bu bana bişey demiyo anladığım kadarıyle sen adam olmazsın diyo galiba ;D ;D ;D

E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
yok yok öyle demiyordur bence sabrını deniyordur  :D

H

hayalhane

emosin' Alıntı:
yok yok öyle demiyordur bence sabrını deniyordur  :D
bencede,zaten benim pc pek adama benzemez,bakıyomda olum sen burda öle elktrik yiyip duruyon bi halta yaramıyon adam olmamsın sen diyom
ses çıkaramıyo,haklıyım zaten,ses çıkarsa çarparım azına ikitane ;D ;D ;D ;D

G

gcinar

Kullanıcı
24 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Edebiyat... ilgi duyduğum bir alan ama fırsattan ve koşuşturmadan zaman ayıramıyorum..

P

peyamiyavuz

Kullanıcı
23 Nis 2012
En iyi cevaplar
0
0
Konya
edebiyat ve tiyatro.. Edebiyat konusunda gunden gune kendimi geliştiriyorum..Fakat tiyatro dalında birinin beni kesfetmesdini bekliyorum.Arkadaslarım harcanıyorsun diyorlar hehe.. :)