Hangi ülkenin vatandaşı olmak istersiniz?

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde crt tarafından oluşturulan Hangi ülkenin vatandaşı olmak istersiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,644 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Hangi ülkenin vatandaşı olmak istersiniz?
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan isacan41
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Hangi ülkenin vatandaşı olmak istersiniz?

FRANSIZ OLMANIN FAYDALARI

Geceyarısı TRT2 de yayınlanan filmleri seyrederken altyazıları okumanız gerekmez. Kendi nükleer silahlarınızı başka ülkelerde denersiniz. Salyangoz ve kurbağa yiyebilirsiniz. Kadınlar konuşmanıza bayılır Çirkin olsanız da sinema yıldızı olabilirsiniz.

AMERIKALI OLMANIN FAYDALARI

Seçmeseniz de bir kadın başkan ülkeyi yönetir. Yeteri kadar paranız varsa istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Dünyanın en garip kıyafetlerini giyseniz bile kimse kafasını çevirip size bakmaz. Tanımadıgınız herkese "merhaba" diyebilirsiniz. Dünyanın en gelişmiş milletine mensup olduğunuzu düşünürsünüz.

INGILIZ OLMANIN FAYDALARI

Sıcak bira Wimbledon Geçmişte yasayarak hala imparatorluk olduğunuzu düşünebilirsiniz. Haftada bir kere banyo yaparsınız. Madde dörde göre iç çamaşırı değiştirirsiniz.

ITALYAN OLMANIN FAYDALARI

Kürk giydiğiniz için utanmazsınız. Makarna sıkıntısı çekmezsiniz. Işe istediğiniz saatte gidersiniz Işten istediğiniz saatte gelirsiniz. Ülke Sicilya’dan yönetilir.

ISPANYOL OLMANIN FAYDALARI

Amerikayı kılıçtan geçirmekle övünürsünüz. Sahilleriniz Almanlar ve Ingilizler tarafından işgal edilmiştir. Gerisini zaten Araplar işgal etmişlerdir. Sokakta boğalar koşar. Kadınları etkilemek için dar pantolon giymek zorundasınız.

HINTLI OLMANIN FAYDALARI

Harika bir Ingilizce Sabahtan aksama meditasyon. Evde dolaşan maymunlar. Bilgisayar uzmanı komşu Kamasutra

ALMAN OLMANIN FAYDALARI

Her işinizi Türklere yaptırırsınız. Türklere "merak etmeyin sizi Avrupa’ya alacağız "dersiniz. Sıkılınca Türklerin evlerini yakarsınız. Tarihinizden bahsetmezsiniz. Çok sıkışınca "SUÇLUYUM" dersiniz.

KANADALI OLMANIN FAYDALARI

Yılın 12 ayı bahçede buz hokeyi oynamak. Başbakan gençliğinde esrar çektiğini söyleyince oyu artar. Fransızca konuşanlar Ingilizce de konuşur. Amerika fazla uzak değildir. Kendinizi uyuyan dev olarak nitelendirirsiniz.

AVUSTURALYALI OLMANIN FAYDALARI

Büyük dedenizin dünyanın hiç bir ülkesinin kabul etmediği eli kanlı bir cani olduğunu bilirsiniz. Soğuk bira içersiniz. Plajda soğuk bira içersiniz. Evde soğuk bira içersiniz. Timsahları seyrederken soğuk bira içersiniz.

TÜRK OLMANIN FAYDALARI

Içten ve dıştan bütün saldırılara, enflasyona trafik canavarına, komşularına, Avrupa'ya ve bütün dünyaya rağmen asırlardır ayakta kalarak doğal seleksiyonun yarattığı en güçlü millete ait olmanın tadını çıkartırsınız. Bütün dünyanın kaos olarak tanımladığı durumlarda kendinizi evinizde hisseder, huzur içinde yaşarsınız. Dünyanın en güzel plajlarında, dünyanın en güzel manzaralarına karşı denize girer, bununla da kalmaz denizde, kuyuda soğutulmuş karpuz yersiniz. Hatta akşama rakı, yanında meze istersiniz. Radyo dinlerken duyduğunuz bir parçayla kaderinize küser ağlamaklı olur, ondan sonraki parçayı duyar kalkar fıkır fıkır oynarsınız. Her sabah vatanı kurtarmak üzere yeni bir senaryo ile uyanır, bugünün işini yarına bırakarak yatarsınız.  

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
crt' Alıntı:
  Her sabah vatanı kurtarmak üzere yeni bir senaryo ile uyanır, bugünün işini yarına bırakarak yatarsınız.  
Bu denli vurdum duymaz olabiliyor..
Trafik vede enflasyon canavarına karşı dayanabiliyor ..
Avareliği meslek edinmiş komplo teorileri kurarak bir ömür sürmeye çalışırken ..
Hala vatandaşlıktan atılmamışsam eğer ..
Bence TÜRK olmak yine de cihanı aleme değer:)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
ALMAN OLMANIN FAYDALARI

Her işinizi Türklere yaptırırsınız. Türklere "merak etmeyin sizi Avrupa’ya alacağız "dersiniz. Sıkılınca Türklerin evlerini yakarsınız. Tarihinizden bahsetmezsiniz. Çok sıkışınca "SUÇLUYUM" dersiniz.
neresi faydaysa artık :(

TÜRK OLMANIN FAYDALARI

Içten ve dıştan bütün saldırılara, enflasyona trafik canavarına, komşularına, Avrupa'ya ve bütün dünyaya rağmen asırlardır ayakta kalarak doğal seleksiyonun yarattığı en güçlü millete ait olmanın tadını çıkartırsınız. Bütün dünyanın kaos olarak tanımladığı durumlarda kendinizi evinizde hisseder, huzur içinde yaşarsınız. Dünyanın en güzel plajlarında, dünyanın en güzel manzaralarına karşı denize girer, bununla da kalmaz denizde, kuyuda soğutulmuş karpuz yersiniz. Hatta akşama rakı, yanında meze istersiniz. Radyo dinlerken duyduğunuz bir parçayla kaderinize küser ağlamaklı olur, ondan sonraki parçayı duyar kalkar fıkır fıkır oynarsınız. Her sabah vatanı kurtarmak üzere yeni bir senaryo ile uyanır, bugünün işini yarına bırakarak yatarsınız.

Herşeye rağmen 'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...'

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Radyo dinlerken duyduğunuz bir parçayla kaderinize küser ağlamaklı olur, ondan sonraki parçayı duyar kalkar fıkır fıkır oynarsınız
:)

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
Sevgili Menekşe : ) Ne o doğrumu yoksa? :)
ııııı ::)
Aslında öyle ama sadece ben değil HEPİMİZ öyle değilmiyiz? ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ben genellikle protest müzik dinlediğimden şimdilik isyanlardayım:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kerim: )
Nasıl anlatsam bilmemki..
Bazen kendime bazen bozuk düzene isyan ederim..
Bazende neyse:)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
ÇARŞI bir felsefe ablacım.. Beşiktaşın taraftar grubu. Herşeye karşı olmalarıyla bilinir. Sosyal duyarlılıkları ön planda.. İsyanın dışa vurumu.. Ondan sordum yani :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kerim: )  demek benim düştüğüm bu dıurum sosyal duyarlılıkları ön planda olamsı olarak değerlendiriliyor.... Bak buna sevindim..
Hani Tanrım  neden bu kadar isyankarım  diye sorup duruyordum:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
bjkerim' Alıntı:
Asilik ruhumuzda var :)
Maleysef öyleyim:)
Kerim: ) Ne yalan söleyeyim bilgim yoktubiraz araştırdım ..Şimdi Çarşı ile ilgili yazıları okuyorumda ..
"çarşı kendini beşiktaşa adamış bir ruhtur..
çarşı beşiktaşı için kendi canını weren bir birliktir.
çarşıyı anlamak zordur herkes anlayamaz..
çarşı bir felsefedir...
çarşı bir yaşam tarzıdır...
çarşı için bir bölüm diil bir ömür yetmez.."

gibi yazılar var..
Ha bu arada koyu bir fenerbahçeliyim:)
Konu istemeyerek olsa spora dayandı..Artık siyasetede girmeyim..
Forum kurallarını çiğnemek  yönetimi de kızrmak istemem  hane:)(affola)
Görüşmek üzere iyi geceler..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bu Çarşıcılar (bence) durumu biraz abartıyorlarya neyse:)
Ha bu arada tamda yeri gelmişken
"Futbol olmasaydı Portekiz'i yönetemezdim .."
diyen General Antenio Salazar'ın bir sözünü de paylaşmak istedim :)
Görüşmek üzere tekrardan iyi geceler

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Çarşıyı anlamak zordur herkes anlayamaz..      ;)

Öyle bir aşk işte bizimkisi :) Fenerli de olsanız Çarşı bambaşka bişey.. Ablacım bence araştırmanı biraz daha derinleştir daha güzel şeyler keşfedeceksin.. Marşlarımızı falan bi dinle istersen :) Ne kadar anlamlı sözlerimiz ne kadar anlamlı yazılarımız var :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Beşiktaş Çarşı Grubu, Beşiktaş Kulübünün taraftarlarından oluşan belli bir grubun ismidir. 1982 yılında kurulan Çarşı grubu, futbol maçlarını ağırlıklı olarak Kapalı tribünde izler. En bilinen sloganları "Çarşı Atatürk harici her şeye karşı"dır.

Bu grup diğer taraftarlardan ya da taraftar gruplarından ilginç bir bileşen olmasıyla ayrılmakta, maçlarda takındığı tavırlar, açtığı pankartlar, dile getirdiği tezahüratlarla farklı bir taraftar profili çizmektedir. 1980'lerin ortalarından itibaren belirginlik kazanan, 1990'lardan sonra iyice bilinir hale gelen grup, aslında homojen bir yapıdan oluşmamakta ya da belli başlı üyelerden ibaret sayılmamaktadır. Farklı sosyal tabakalardan, kültürel çevrelerden ve etnik kimliklerden, farklı ve hatta çatışan politik ve ideolojik alanlardan insanlar Çarşı Grubu adı altında toplanmaktadır. Bununla birlikte genel olarak muhalif bir görünüm ve söylem Çarşı Grubunun özelliği olarak işaret edilebilir.

Kerim: )
Araştırdım ..Malum forum kuraları nedeniyle detaya giremiyor yüzeysel yazıyorum..
Bu arada  FB-BJK dostluğunu daim olması dileğiyle Çarşı gurubuna başarılar diliyorum..
(Sayende yeni bir  akımınıda keşfetmiş oldum teşekkürler)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Ne demek ablacım :) Mutlu oldum bende..
Öyle bir dostluk yok ama olur inşallah. Gerçekten bi iki marşımızı dinle insan bi tuhaf oluyo dinlerken :D Eğer dinlemek istersen ben sana bi iki tane link atarım. Daha da hoşuna gitceğinden eminim :) Saygılarımla :)