hadi iş kuralım..!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neslican
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elinizde 1.000.000$ınız olsa hangi alana yatırım yapardınız? neden?

• gıda

Oy: 6 50.0%
  • sağlık

Oy: 3 25.0%
  • eğitim

Oy: 1 8.3%
  • ticaret

Oy: 2 16.7%
  • iletişim

Oy: 5 41.7%
  • ulaşım

Oy: 3 25.0%
  • borsa

Oy: 1 8.3%
  • inşaat

Oy: 4 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    12

neslican

Kullanıcı
bu zamana kadar duyulmamış,denenmemiş proje fikirleriniz varsa,yine bu konu içinde paylaşın lütfen.. mesela ben bir haberde bir bayanın tıp fakülteleri ve laboratuvarlar için denek hayvanı yetiştirdiğini ve bu işten ciddi para kaldırdığını okumuştum..

Çevremde olağanüstü güçleri olduğuna inan garip insanlar görüyorum..
Kimi medyumluğa ,kimisi  dervişliğe merak salmış paraya para demiyor..
Altıncı hissi güçlü olanlar ve hayalistler iiçin..
Hani diyorum gaipten haber veren bir "fal evi" açılabilir(:

iletişim konusuna yönelmek isterim...mesela "yabancı dil kursları olablir" 
Diğer alanlarda zaten tecrübem yok pek :) iletişim en uygun olan diye düşünüyorum kendim için

Ben sağlık alanında hizmet veririm.. Bir hastane açardım.. Bu sektörde çalışmışlığım olduğu için nasıl hizmet verilir hepsini biliyorum.. Herkes illa bigün hastaneye gitmek zorunda kalıyor her ne kadar hasta olmak istemese de.. Herkese sağlıklı günler diliyorum.. Hasta olanlara da acil şifalar..

bende kendi işimi kurmak istiyorum ufak bi dükkandandan başlayıp ticarete girişmek gibi bu konuda ufak girişimlerimde var mesela düğün ve sünnetler için kına tepsisi hazırlıyoruz çok dikkat çekmiyo gibi gözüksede talep baya var şuanda hobi aşamasında ama :))

Şimdi ordaki seçeneklerden öyle birine yatırım yapmalıyım ki bana geri dönüşü olsun ve herkes kazansın.. Tabi işi bilmeden de bi işe atlamak istemem. 'Kroyum emme para bende' lafına malzeme olmak istemem :)

bjkerim' Alıntı:
Tabi işi bilmeden de bi işe atlamak istemem. 'Kroyum emme para bende' lafına malzeme olmak istemem :)

Güzeldi  
20.gif

Gıda üzerine inovatif şeyler geliştirirdim.Ayrıca ülkemizde yeni yeni gelişen geri dönüşüm sistemleri üzerine yatırım yapmak isterdim.
Çöpte milyon dolarlar var bence  :)

(Şuan bizim de yaptığımız) Günümüzda oldukça rağbet gören bir iş kolu  E-Ticaret..Web Tasarım -Yazılım işlerini de önerebilirim..

Geri