hadi iş kuralım..!!

• Konbuyu başlatan neslican
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İş Dünyası Yazıları kategorisinde neslican tarafından oluşturulan hadi iş kuralım..!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,924 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İş Dünyası Yazıları
Konu Başlığı hadi iş kuralım..!!
Konbuyu başlatan neslican
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt

elinizde 1.000.000$ınız olsa hangi alana yatırım yapardınız? neden?

• gıda

Kullanılan: 6 50.0%
  • sağlık

Kullanılan: 3 25.0%
  • eğitim

Kullanılan: 1 8.3%
  • ticaret

Kullanılan: 2 16.7%
  • iletişim

Kullanılan: 5 41.7%
  • ulaşım

Kullanılan: 3 25.0%
  • borsa

Kullanılan: 1 8.3%
  • inşaat

Kullanılan: 4 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
N

neslican

Kullanıcı
1 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bu zamana kadar duyulmamış,denenmemiş proje fikirleriniz varsa,yine bu konu içinde paylaşın lütfen.. mesela ben bir haberde bir bayanın tıp fakülteleri ve laboratuvarlar için denek hayvanı yetiştirdiğini ve bu işten ciddi para kaldırdığını okumuştum..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Çevremde olağanüstü güçleri olduğuna inan garip insanlar görüyorum..
Kimi medyumluğa ,kimisi  dervişliğe merak salmış paraya para demiyor..
Altıncı hissi güçlü olanlar ve hayalistler iiçin..
Hani diyorum gaipten haber veren bir "fal evi" açılabilir:)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
iletişim konusuna yönelmek isterim...mesela "yabancı dil kursları olablir" 
Diğer alanlarda zaten tecrübem yok pek :) iletişim en uygun olan diye düşünüyorum kendim için

E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Ben sağlık alanında hizmet veririm.. Bir hastane açardım.. Bu sektörde çalışmışlığım olduğu için nasıl hizmet verilir hepsini biliyorum.. Herkes illa bigün hastaneye gitmek zorunda kalıyor her ne kadar hasta olmak istemese de.. Herkese sağlıklı günler diliyorum.. Hasta olanlara da acil şifalar..

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bende kendi işimi kurmak istiyorum ufak bi dükkandandan başlayıp ticarete girişmek gibi bu konuda ufak girişimlerimde var mesela düğün ve sünnetler için kına tepsisi hazırlıyoruz çok dikkat çekmiyo gibi gözüksede talep baya var şuanda hobi aşamasında ama :))

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Şimdi ordaki seçeneklerden öyle birine yatırım yapmalıyım ki bana geri dönüşü olsun ve herkes kazansın.. Tabi işi bilmeden de bi işe atlamak istemem. 'Kroyum emme para bende' lafına malzeme olmak istemem :)

I

itapci

Kullanıcı
14 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Manisa
www.asiad.com.tr
Gıda üzerine inovatif şeyler geliştirirdim.Ayrıca ülkemizde yeni yeni gelişen geri dönüşüm sistemleri üzerine yatırım yapmak isterdim.
Çöpte milyon dolarlar var bence  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
(Şuan bizim de yaptığımız) Günümüzda oldukça rağbet gören bir iş kolu  E-Ticaret..Web Tasarım -Yazılım işlerini de önerebilirim..