H A Y A T ...

simurg_288

Kullanıcı
H     A     Y     A     T

11111111111111111111111iz6.jpg

111lw4.jpg

1111xf9.jpg

11111mc3.jpg

111111nk1.jpg

1111111nd1.jpg

11111111eg9.jpg

1111111111xg1.jpg

11111111111lj6.jpg

111111111111ks0.jpg

İÇİNİZDEKİ YAŞAMA SEVİNÇİNİN HİÇBİR ZAMAN BİTMEMESİ DİLEĞİYLE...

Teşekkürler paylaşım için son resim beni hüzünlendirdi ve evet hayat gerçektir ve bazen inanmak istemeskte :-[

Son kare gerçekten çok içten.. Etkilenmemek mümkün değil.. Her sabah kalktığımızda "acaba hayat bugün bana ne verecek?" diye sormak yerine, "ben bugün hayata yeni ne katabilirim?" diye sormayı becerebilseydik, hayatın da anlamını bulabilirdik belki de.. Teşekkürler güzel bir paylaşım...

hayat dewam ederken akıp giden zamana kapılabiliyoruz..belki çoğu zaman çevremizdeki acı çeken insanları göremeyebiliyoruz. :-[..ewet yaşlı  amcanın acısını hissedebildim.yüz çizgileri yaşamının zorluk ve sıkıntısıyla çizilmiş sanki :'( Allah kimseyi muhtaç etmesin...

bu güzell paylaşımın için çok saol simurg...

re-Member' Alıntı:
hayat dewam ederken akıp giden zamana kapılabiliyoruz..belki çoğu zaman çevremizdeki acı çeken insanları göremeyebiliyoruz. :-[..ewet yaşlı  amcanın acısını hissedebildim.yüz çizgileri yaşamının zorluk ve sıkıntısıyla çizilmiş sanki :'( Allah kimseyi muhtaç etmesin...

bu güzell paylaşımın için çok saol simurg...

yazdığın yorum çok güzel remember bende teşekkür ederim
allahım kimseye son resimdeki gibi bir felaket yaşatmasın
amin

optimistic27' Alıntı:
anlaşilan herkes aynı duyguyu paylaşiyor :'( :'(

Kesinlikle hayat işte rememberın dediği gibi kapılıp gidiyoruz çoğunlukla anlamadan farkına varmadan yaşıyoruz hayatı çevremizdekileri kırıyor belki bir yardım dahi edemiyoruz ama hayat işte olabildiğine gerçek...
Teşekkürler simurg.

Geri