Günaydın Gece

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Safari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Safari

Kullanıcı
benim nazarımda 10 numara bi kitap..

"İkbal Gürpınar - Günaydın Gece " ben bu kitabını okudum hemde bir gecede.. hayatımda kitap okumayan ben (bu siteyle tanışana kadar) kitap hakkında özet geçmek isterdim ama buna eşit olarak kitabın tamamını yazmam gerek.. bilmem anlatabiliyormuyum.

Yanlış bilmiyorsam 3 adet kitabı var.. Bu kitabı almama vesile olan kendinigelistir.com üyesine teşekkür ederim.

içeriği birbirine bağlı.. sadece bi parçasını almak bakış açısını değiştirebilir. ama ben dahi elime aldığımda bitirene kadar bırakmadıysam kitabı sizler daha çabuk okursunuz :)

zaten yazarı İkbal Gürpınar ise, hiç şüphem olmadan zevklee okuyabileceğim bi kitaptır...inş en yakın zaman alıp okurum...paylastıgın için teşekkürler Safari..

siteyi yavaş yavaş gezdiğim için ortak oluğum konuları paylaşmak istedim günaydın gece evt yürekten yazılmış bir kitap hele en sonda bir şiir varki yürekleri yakan süperdii

evet çok süper.. şimdide onun bi başka kitabını "ßenim hala umudum var!" ı okuyorum..

şimdiden söyleyebiliyorum.. bu kitabı okurken öyle birşey ki başka bişey yapasın gelmiyo bitirene kadar elinden bıraktırmıyo..

bi an gelmedi aklıma biraz hastayım (biraz'ı fazla ama.. ) aklıma gelmemişti bi an düzelttim sonra.. " ßenim hala Umudum var! " şuan okuduğum kitap

İkbal gürpınar kimse yok mu adlı tv proğramındaki anılarından söz etmiş genllikle,
elbette bu kadar güzel gülen bir bayanın bu kadar pozitif bir kitap yazmasından doğal ne olabilir

Geri