Gülümseyin öyküleri önemseyin..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Safari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Safari

Kullanıcı
Bu da okuduğum bir başka kitap
Ahmet Çağlayan'ın "Gülümseyin, öyküleri önemseyin" adlı bu eseri gerçekten çok güzel bişi..

ve işin güzel tarafı kısa kısa öykülerin bir çoğu bu sitede var.. ama kesinlikle okumalısınız.
öğrencilere eğitimcileri vs vs. her kesime sesleniyor Ahmet Çağlayan bu kitapta..

maş.. bu aralar cok güsel kitaplar okuyosun Safari..tebrikler..inş bunu da alıp okuruzzz :)

gerçekten okunası kitaplar.. bu arada üzgünüm unuttum.. kendinigelistir.com üyesi bir arkadaşımla 3 kitap birden almıştım sultanahmetteki kitap fuarında seçimde bana yardım ettiği için teşekkür ederim..

valla bende geçen gün dört kitap birden aldım dördüde birbirinden farklı bakalım okuyum sizinlede paylaşırım :) safari teşekkürler haa kitapçı kızmaya başladı bana abla nerden bulup bulup getiriyosun bu kitap isimlerini diyor bazıları elinde olmuyo :D bende sağolsun arkadaşlar öneriyo diyorum bakalım safari senin kitapları burda bulabilcekmiyim  :'( hhaa çöl çiçeği diye bi kitap araştırdım ama bizim abide yokmuş alamadım güzel bi kitap gibi görünüyor bulursanız bide siz inceleyin bakalım :D

"Tavuk suyuna çorba" serisinin çıkışından sonra Türk yazarlarımızın kolları sıvayarak aynı tarzda yazdıkları her yaşa ve her meslege,herkese,hitap eden gülümsetirken hüzünlendiren öyküler.. :)

Geri